MIN SEPTUM PIERCINGENDELIG fikk jeg tatt septum. Har hatt lyst på det i 2 år nå, skjønner ikke hvorfor jeg har ventet så lenge.. Latskap?
Uansett. Sikkert flere av dere som vil vite om det var vondt, hvor mye jeg betalte osvosvosovoosososovvvooo. Så jeg skriver det i samme sleng.

Jeg tok piercingen på Pinpoint i oslo, og ble piercet av en veldig hyggelig mann som heter Cristiano, og møtte på den supersøte resepsjonisten mewkid (Ina). Fikk et veldig bra inntrykk av dem, for de informerte veldig bra og var veldig proffesjonelle.

Jeg var med 3 andre folk, men var bare meg og en som heter Halvard som skulle ta piercing. Cristiano piercet først Halvard i tunga, og så var det min tur.
Merkelig nok følte jeg meg ikke så nervøs som jeg hadde trodd. Kanskje fordi jeg har syka med opp i 2 år? Først snakket han litt med meg om hvordan han kom til å gjøre det, og hva jeg måtte gjøre i etterkant med piercingen.
Han renset nesa mi, og markerte hvor han skulle stikke. Han skjekket maange ganger om det var helt riktig der hvor markeringene var. Så ba han meg legge meg ned på den.. Tingen? Haha wtf. Uansett. Han fant fram det han skulle bruke, og ba meg ligge med hodet over kanten så jeg la med hodet nedover, isteden for helt rett med hodet. Så målte han med baksiden av nåla for å skjekke en siste gang om den ble rett. Så snudde han nåla igjen, og ba meg puste inn, og puste ut igjen.
Akkurat i det han stakk inn nåla kjentes det veldig rart ut. Var ganske ubehagelig, men det varte ikke særlig lenge. Hvertfall, tårene mine begynte å renne ganske kjapt, for det kjentes ut som han vokset alle nesehårene mine, hah. (Okei, det var ikke såå vondt. Men bare se for det at du napper noen nesehår.) Jeg kjente ikke mer smerte etter at nåla var helt gjennom, noe jeg var helt sikker på at jeg kom til å kjenne. Kjente ikke engang noe smerte når han puttet inn smykket, selvom han sa jeg kom til å føle litt trykk.
Etter det skjekket han den igjen om den var helt rett. Han merket at den ble litt skjev, så han sa at hvis jeg 'vrir' den litt til den begynner å gro litt mer, så kom det til å rette seg litt opp. Så til slutt gjorde han piercingen litt videre, så jeg kan dytte den opp i nesa når jeg vil gjemme den. Pjaktisk!
Og det var egentlig det! Siden jeg bare har hatt piercingen siden 29. har jeg ikke så mange erfaringer om du vil kalle det det. Legger ikke så mye merke til den nå, men merker det er litt annerledes å puste ut av nesa enn det var før. Jeg trodde jeg skulle merke den når jeg nøys, men har ikke merket noe enda!
Jeg må forresten rette på piercingen hele tiden, for kulene blir skjeve. LITT irriterende når 46258721 folk sier den er skjev, når jeg selv vet det. Har ikke så veldig lyst til å ta så mye på den når jeg ikke er helt ren på hendene.

Jeg betalte 710,- for piercingen, og da betalte jeg også for en spray flaske med rensemiddel i.
Hvis du har noen flere spørsmål så kan du bare spørre!

11 kommentarer

♥ k v i t l e

31.mar.2011 kl.15:48

kult :p det er utrolig pent! :)

< Jeg er kompis med en ape >

31.mar.2011 kl.17:04

Utrolig fin den ble :D Grattis! :D

Karen Mathilde

31.mar.2011 kl.17:17

Vis et bilde av hele deg :D

JULIA

31.mar.2011 kl.17:43

IH, så gøy! Elsker septum. :D

deadfreedom

31.mar.2011 kl.17:59

Gratulerer! Jeg håper vi får se ett bilde av hele deg i tiden fremover.

Selv har jeg fem hull i ørene. Scaffold i høyre øre, en i hver øreflipp og ett i øverste del av venstre øre. Tror det kalles for Pinna... Den ser slik ut: http://i54.tinypic.com/ngsgvr.jpg

ida

31.mar.2011 kl.18:26

ah, digger septum! ser ut som du kledde det :)

AKP Photo

31.mar.2011 kl.20:02

Kuult, gralla =P Har hatt septumen min i snart 2 år(!) men kan ikkje sei at eg opplevde någe av d du opplevde, kjente bare d svei litt når alkoholen kom inn i d nya håle =P

Frida

02.apr.2011 kl.01:29

Åhh, fin!

Mina Kanchan

02.apr.2011 kl.23:10

awesome!!!!

sv: hahaha, ja eller S, kommer litt an på hvordan ringen er, men de siste jeg har kjøpt er XS :) aah awesome! hvordan ser de ut? :P

Karen Mathilde

06.apr.2011 kl.12:42

SV: Spiralene tror jeg ikke blir så fine for de har blitt ganske tykke nå som jeg skal opp i 10mm :)

Men jeg ELSKER tunnelen min leopardprint <<3<<3<33<<33<3<<33< LOVE!

Ina

14.apr.2011 kl.22:17

Jeg fikk også min septum av Christiano på Pinpoint på 16. årsdagen min! Dem er veldig hyggelige og profesjonelle, og jeg er kjempe fornøyd. Eneste jeg syntes er litt kjipt er prisen. På Madison (som er blirr kåret til Europas beste studio) tar de litt over 600 kr for begge niplene, på pinpoint så var det 1200 kr els. En septum på Madison koster ikke 500 kr engang, og det er akkurat like profesjonelt der som på pinpoint. Allikavel så foretrekker jeg PinPoint hvis jeg har penger til å pierce meg der, og hvis jeg er gammel nok, (de har 18 årsgrense på mange av piercingene sine).

Skriv en ny kommentar

hits