SVART SEPTUMWooh, bytta septum smykket for ca en uke siden etter at crazy factory hadde sendt dem til kjæresten min. Tihi, snill gutt som kjøpte dem til meg.
Syns den piercingen som ble satt når jeg tok den var litt stor, pluss syns 4mm på kulene var litt stort. Så de to hesteskoene jeg har nå har kuler på 3mm. Og de har en litt mindre diameter.Den andre fra venstre er btw den jeg fikk når jeg tok piercingen.
Har så lyst til å prøve den første fra venstre, men den er litt for trang til å få på plass. Noen som har tips? Redd for å utvide den for mye, så kulen ikke får plass igjen.

5 kommentarer

Amalie Djupvik

30.jun.2011 kl.16:20

kult !

Desirée Elise

30.jun.2011 kl.16:58

Sinnsykt kul! :D Har desverre ingen tips, har bare hull i øra selv. Tørr ikke utvide der en gang :P hee

maalinb

11.jul.2011 kl.05:43

er jo bare og prøve deg frem :-) sitter ikke kula , så er det bare og presse ringen litt sammen igjen. men vær ops på at den mest sannsynlig ikke kommer til å være helt "rundt" lenger. og jeg lurte på en ting, hvor stor er den svarte piercingen din i diameter ? :- )

maalinb

11.jul.2011 kl.18:22

sv : takk for svar , har akkuratt tatt septum selv skjønner du:- ) så har jeg bare en sånn gammel piercing på 14 mm eller noe. så må kjøpe meg en mindre . hahah , nei nå skal jeg slutte og snakke om mitt liv her . tihih.

☮ Sofie Gêmeos

24.feb.2012 kl.16:40

Hvordan går det med rensing av septum? Er det lettere å få betennelse der enn i navlen? :-) Om du vet det, for jeg tør ikke ta siden jeg er redd for betennelse! haha

Skriv en ny kommentar

hits