juni 2011

SVART SEPTUMWooh, bytta septum smykket for ca en uke siden etter at crazy factory hadde sendt dem til kjæresten min. Tihi, snill gutt som kjøpte dem til meg.
Syns den piercingen som ble satt når jeg tok den var litt stor, pluss syns 4mm på kulene var litt stort. Så de to hesteskoene jeg har nå har kuler på 3mm. Og de har en litt mindre diameter.Den andre fra venstre er btw den jeg fikk når jeg tok piercingen.
Har så lyst til å prøve den første fra venstre, men den er litt for trang til å få på plass. Noen som har tips? Redd for å utvide den for mye, så kulen ikke får plass igjen.

PRØV

Prøv å kyss kjæresten din mens du hører linkin park - iridescent LIVE i bakgrunnen. Gåsehud og nyforelska følelse på 123. Just saying.


Uansett. Hove 28.06.11 var awesome. Fikk sett Jimmy eat world, 30stm, linkin park og chase & status på en dag. Heerrliig. Angrer på at jeg ikke var nede i moshpiten til chase & status, for det så HEFTIG ut.
Og lol, Jared er sexy, og han vet det veldig godt selv. Bastard.

Møtte, og så masse søte mennesker. Tihi.

NYE PORTRETTBILDER (JA, FAKTISK)

Jeg har ikke tatt et portrettbilde siden hundre år siden, og i går fikk jeg kjempe lyst til å dra med Thea ut i skogen for å ta bilder. Så det gjorde vi, og her er ett bilde i farger og bw.

Kommer flere bilder etterhveeeert.

DETT VAR DETT

Hei små barn. Har ikke sagt hei til dere på lenge nå, så for å være litt snill legger jeg inn en ny PTF film jeg laget på skolen. Har fått karakter på den, ooog det ble en 6'er. TJOHOII.
Så. Jeg dett var dett. Enjoy.

hits