desember 2010

BRBBRBBRBBRBBRBBRBBRBThe sims 3 ftw!

BTW, les et nytt intervju om meg HER. (for ett gruuusomt bilde. hnnnggg.)
Legg merke til spørsmålet jeg fikk: -Hva tenker du på når du tenker?
hahah, PiL tRe

GOD JUL SMÅ BARN


En klassiker. Jeg i en julekule med sove klær og natta hår. Tnåå. How cute is that.

Uansett, håper alle har en kjempe jul! Jeg har spist så mye hver dag nå, at jeg er mett når jeg våkner igjen neste dag. FOOD OVERLOAD!

MIN PTF FILM NUMMER IIFerdiiig!

LA OSS SNAKKE OM MOBBING

Dette er ett innlegg jeg lenge har ønsket å skrive om, men har ikke klart å bestemme meg før nå hvordan jeg vil få det fram, på best mulig måte.

La oss si du er på skolen. En i klassen din har nettopp fått en ny lue du syns ser rett og slett grusom ut. Den kler henne ikke, og fargene er kjempe stygge.
Hva velger du å si til henne? "Skjer med å kjøpe den fæle lua? haha, prøver du å skaffe deg en ny stil eller? for det funker ikke!"
Hva fikk deg til å si det til henne? For å få deg selv til å føle deg bedre? For å få andre til å le med deg? Eller for å utpeke noe du ikke liker, så alle andre vet det?

Dette er noe jeg lurer på hver gang jeg hører folk snakker stygt om hverandre. Hva er grunnen? De tre største grunnene jeg tror folk snakker stygt om hverandre, er nettopp de tre grunnene jeg skrev. For å få deg selv til å føle deg bedre? For å få andre til å le med deg? Eller for å utpeke noe du ikke liker, så alle andre vet det?

Jeg har for lenge siden innsett hvor utrolig dårlig gjort det er å snakke stygt om eller til folk for å "være morsom", og tro ikke folk tar seg nær av det. Neivel, kanskje personen ikke tar seg nær av det, men en dag kommer hun eller han til å bli dritt lei. Det er da det begynner å bli farlig med å spøke om ting.

I det siste har jeg lært meg til å heller fortelle ting til meg selv, enn å måtte fortelle andre om det. Hvis det er noen jeg syns har en utrolig stygg bukse på seg, sier jeg det ikke til noen. Jeg ler ikke høyt av det. Jeg sier det ikke til personen. Det jeg gjør er å tenke på hva konsekvensen hadde vært hvis jeg hadde sagt det til henne, og hvorfor ville jeg sagt det til henne.
For å få deg selv til å føle deg bedre? Uakseptabelt, det finnes bedre ting å få deg til å føle bedre, enn å snakke dritt om folk.
For å få andre til å le med deg? Uakseptabelt. Det er mye bedre å le av ting som faktisk er morsomt, enn å måtte le av andre mennesker.
Eller for å utpeke noe du ikke liker, så alle andre vet det? Uakseptabelt. Hvorfor trenger de å vite det? Er det ikke nok at kun du vet det, så kan de andre lage sin egen mening? Og jeg er sikker på at personen som har en gigantisk kvise i annsiktet er fult klar over det selv.

Så hvorfor ikke heller gi folk komplimenter? Jeg prøvde for noen uker siden, å gi folk minst ett kompliment hver dag i en uke. Etter alle komplimentene jeg ga folk, følte jeg meg mye bedre. Jeg fikk folk til å smile, og det virket som om jeg gjorde dem glade. Istedet for å fokusere på det negative, fokuserte jeg heller på det positive.

Så kan vi gjøre en avtale? Neste gang du er i ferd med å si noe stygt eller frekt til en person, tenkt deg om hvorfor du gjør det. Hvis du noen gang kommer på en logisk grunn for å bare måtte si det, fortell meg hva grunnen er.

Prøv å gjør samme "ekspriment" som jeg gjorde, og skriv hvordan du følte deg etter den uka!
Vi klarer oss fint uten mobbing!


# Hva tenker du om mobbing?
# Er du blitt utsatt for mobbing?

JULELYS I HÅRET?PTF er snart ferdig! Ææh, jeg føler jeg aldri kommer til å bli helt ferdig med den julefilmen jeg holder på med nå. Er liksom så mange ting jeg kan gjøre, men vanskelig å sette sammen.

Anywho, bildet er fra i går hvor jeg festet fargede julelys i håret mitt med lus, og tok bilder til filmen. Veldig underholdene må jeg si.

STJERNEHIMMEL


Canon 550D - Tamron 10-24mm

Dette er hva jeg gjorde klokka elleve i går kveld. Det var helt utrolig sykt fint. Tror det var ni stjerneskudd jeg så!
Btw, bildet er tatt med en lukkertid på to minutter. Yeah, you heard me. To minutter! Bulb innstilling ftw <3

# Så du noen stjerneskudd i går?

SNØETE


Canon 550D - Tamron 10-24mm

Var i Danmark i helgen. Yeah. Snø overalt.

TEIT TØRD


Teit dag.

GO ONLINE TØRD, få meg til å le.

JULJULJULJULJULFULJulepynt. Yes. Jeg har dekorert halve huset for å få til ptf filmen min. Men føler ikke at jeg får det til. HMPF.

ÆSJ, FOR ETT SØL.


Canon 550D - Canon 50mm

I går var en utrolig slitsom, ekkel og fæl dag.
Jeg våknet klokka 3 på natta med en helt syk kvalme. En time etter spøy jeg. Også spøy jeg.. også spøy jeg igjen.. Og sånn fortsatte det til klokka 12 på dagen. Etter det var jeg utrolig sliten, kjempe kvalm, hadde ingen matlyst, og hodet mitt var så tungt som en jernblokk.

Jeg skulle egentlig ha jobbet på PTF prosjektet mitt i dag, men jeg er altfor sliten til å gjøre en dritt i dag. Blerh.

FÅ ØNSKER TIL JUL?


Canon 550D - Tamron 10-24mm

Har noen forslag til hva jeg kan ønske meg til jul? ... Hvorfor føler jeg meg kjempe dum over å måtte spør andre om sånt? Haha uffda.
Men hvertfall, jeg vet egentlig ikke helt hva jeg ønsker meg. Kanskje batterigrep og krølltang, men eeehh.

# Hva ønsker du deg til jul?

SOMETHING NICE

16, Lillesand

Dette er vel egentlig en blogg om foto, men jeg blander vel inn litt andre ting også. Alltid koselig å få tilbakemeldinger på bildene mine, og diverse :)

Kategorier

Arkiv

hits