MINE BILDER

HELT OKDet er helt ok å få tilsendt hele den nye FIT ME serien i en farge som passer den likbleike huden min perfekt!
Jeg elsker free stuff.

SÆPTUMBAJSBAJS


Klarer ikke bytte smykket siden jeg syns det er altfor fint.
Hestesko er ikke like fint som captive bead ringer.

Og jeg elsker at denne bloggen ligner mer og mer på en septum showoff blogg.
CÆNT HÆLP IT, jeg elsker den, og i Mars har vi ett års jubileum som skal feires med boller og brus!

FNIS OG MJAU

Herregud, etter år og dag fikk jeg lyst til å ta noen bilder helt utav det blå. DET er lenge siden har skjedd.
Uansett, det ble absolutt ingen spennende bilder.

Hoho, statistikken min er veldig fin. Var 15 her inne i går. Haha. Uansett, setter pris på de som fortsatt stikker innom!
Funfunfunfun.


Kattefillepusen min har brukket labben, så nå ligger han bare på rommet mitt for å sove. HELE tiden.
Også har han begynt å mjaue som ffffff. Irriterende.


Hihihihih *fniiis* dette fikk jeg av min kjempesøtekjære. Svarte steiner, jeg mener.. HAR HAN KJENT MEG HELE LIVET?

Diiid yooouuu miiiss meee? Jeg er ikke tilbake forresten.. Ville bare si hei til dere alle sammen!

ASTROSTAR IS MINEHer om dagen fikk jeg astrostaren jeg bestillte på Ebay. Den er fin.
Men må si den er sånn passe klønete å sette opp, for det tok meg 2 timer, og enda værre: den begynte å gå i oppløsning dag 2. Så måtte stifte hele greia sammen. OG. Lys pæra som er oppi gir nesten ikke lys, så vil prøve å få tak på en liten lyspære som gir litt mer lys.
Ellers er astrostaren min fin og pen.

SNUDDE KORS FOR SATANISMEN

Folk tror jeg er super satanistisk fordi jeg går med et snudd kors.

Sludder og vås, jeg går med det fordi jeg syns det er pent.

Husker det var store diskusjoner om å gå med palestina skjerf, og Che Guevara print også.
Syns det kan være skummelt å gå med ting som har en "større betydning" bak seg,
men så lenge jeg vet hvorfor jeg går med det, og hva den "størrre betydningen" betyr, bryr jeg meg fint lite. Oh well.
Snudde kors betyr forresten ikke at man støtter satanismen (men folk kobler det opp til det).
Bare så det er sagt, for det er egentlig korset som symboliserer Saint Peter som ble henrettet med hodet ned.
Les mer her om du er interresert.

GIDDER IKKE RETTE PÅ


Gidder ikke rette det teite håret mitt for tiden. FML.

UFFDA, FLERE HULL

I går stakk jeg innom Broos i Arendal sammen med Kenneth og Pål for å ta hull i ørene. Jeg var så heldig at jeg klarte å spare penger på det, siden jeg ble piercet av en lærlig. Når begynnte forresten ett hull i hvert øre å koste 800 kroner?! Uansett, fikk halv pris, så jeg er fornøyd.
Litt skummelt å bli piercet av en lærling, men siden det sto en proffesjonell ved siden av og hjalp han, gjorde det ikke så mye.
Jeg hadde hull i ørene for noen år siden, men den ene øredobbel grodde seg inn i øret mitt bak, så det var !#€%%%# vondt. MEN NÅ HAR JEG HULL I ØRENE IGJEN, TJOHEI!

Gruer meg bare til jeg skal kjøre scooter igjen, for det gjør nok sikkert sinnsykt vondt. Og jeg klarer ikke sove godt om nettene, for jeg takler ikke å sove på ørene, nå som de er piercet. SGFSDFASD, herk.


Har allerede hamstret inn noen øredobber siden jeg gleder meg som et lite barn til jeg kan bytte når jeg vil! Skal også kjøpe noen fra crazy factory. Noen fine noen. Ahh!


B&W THEAHadde helt glemt disse bildene. Hmm, her er hvertfall ett til!

WELL THIS SUCKS.Argh, i dag ender barndommen min OG LIVET MITT :(

SVART SEPTUMWooh, bytta septum smykket for ca en uke siden etter at crazy factory hadde sendt dem til kjæresten min. Tihi, snill gutt som kjøpte dem til meg.
Syns den piercingen som ble satt når jeg tok den var litt stor, pluss syns 4mm på kulene var litt stort. Så de to hesteskoene jeg har nå har kuler på 3mm. Og de har en litt mindre diameter.Den andre fra venstre er btw den jeg fikk når jeg tok piercingen.
Har så lyst til å prøve den første fra venstre, men den er litt for trang til å få på plass. Noen som har tips? Redd for å utvide den for mye, så kulen ikke får plass igjen.

PRØV

Prøv å kyss kjæresten din mens du hører linkin park - iridescent LIVE i bakgrunnen. Gåsehud og nyforelska følelse på 123. Just saying.


Uansett. Hove 28.06.11 var awesome. Fikk sett Jimmy eat world, 30stm, linkin park og chase & status på en dag. Heerrliig. Angrer på at jeg ikke var nede i moshpiten til chase & status, for det så HEFTIG ut.
Og lol, Jared er sexy, og han vet det veldig godt selv. Bastard.

Møtte, og så masse søte mennesker. Tihi.

NYE PORTRETTBILDER (JA, FAKTISK)

Jeg har ikke tatt et portrettbilde siden hundre år siden, og i går fikk jeg kjempe lyst til å dra med Thea ut i skogen for å ta bilder. Så det gjorde vi, og her er ett bilde i farger og bw.

Kommer flere bilder etterhveeeert.

Bikkje

MIN SEPTUM PIERCINGENDELIG fikk jeg tatt septum. Har hatt lyst på det i 2 år nå, skjønner ikke hvorfor jeg har ventet så lenge.. Latskap?
Uansett. Sikkert flere av dere som vil vite om det var vondt, hvor mye jeg betalte osvosvosovoosososovvvooo. Så jeg skriver det i samme sleng.

Jeg tok piercingen på Pinpoint i oslo, og ble piercet av en veldig hyggelig mann som heter Cristiano, og møtte på den supersøte resepsjonisten mewkid (Ina). Fikk et veldig bra inntrykk av dem, for de informerte veldig bra og var veldig proffesjonelle.

Jeg var med 3 andre folk, men var bare meg og en som heter Halvard som skulle ta piercing. Cristiano piercet først Halvard i tunga, og så var det min tur.
Merkelig nok følte jeg meg ikke så nervøs som jeg hadde trodd. Kanskje fordi jeg har syka med opp i 2 år? Først snakket han litt med meg om hvordan han kom til å gjøre det, og hva jeg måtte gjøre i etterkant med piercingen.
Han renset nesa mi, og markerte hvor han skulle stikke. Han skjekket maange ganger om det var helt riktig der hvor markeringene var. Så ba han meg legge meg ned på den.. Tingen? Haha wtf. Uansett. Han fant fram det han skulle bruke, og ba meg ligge med hodet over kanten så jeg la med hodet nedover, isteden for helt rett med hodet. Så målte han med baksiden av nåla for å skjekke en siste gang om den ble rett. Så snudde han nåla igjen, og ba meg puste inn, og puste ut igjen.
Akkurat i det han stakk inn nåla kjentes det veldig rart ut. Var ganske ubehagelig, men det varte ikke særlig lenge. Hvertfall, tårene mine begynte å renne ganske kjapt, for det kjentes ut som han vokset alle nesehårene mine, hah. (Okei, det var ikke såå vondt. Men bare se for det at du napper noen nesehår.) Jeg kjente ikke mer smerte etter at nåla var helt gjennom, noe jeg var helt sikker på at jeg kom til å kjenne. Kjente ikke engang noe smerte når han puttet inn smykket, selvom han sa jeg kom til å føle litt trykk.
Etter det skjekket han den igjen om den var helt rett. Han merket at den ble litt skjev, så han sa at hvis jeg 'vrir' den litt til den begynner å gro litt mer, så kom det til å rette seg litt opp. Så til slutt gjorde han piercingen litt videre, så jeg kan dytte den opp i nesa når jeg vil gjemme den. Pjaktisk!
Og det var egentlig det! Siden jeg bare har hatt piercingen siden 29. har jeg ikke så mange erfaringer om du vil kalle det det. Legger ikke så mye merke til den nå, men merker det er litt annerledes å puste ut av nesa enn det var før. Jeg trodde jeg skulle merke den når jeg nøys, men har ikke merket noe enda!
Jeg må forresten rette på piercingen hele tiden, for kulene blir skjeve. LITT irriterende når 46258721 folk sier den er skjev, når jeg selv vet det. Har ikke så veldig lyst til å ta så mye på den når jeg ikke er helt ren på hendene.

Jeg betalte 710,- for piercingen, og da betalte jeg også for en spray flaske med rensemiddel i.
Hvis du har noen flere spørsmål så kan du bare spørre!

RØDT.Håret. Leppene. Neglene.
Alt skal være rødt. Blodrødt.

Mange mennesker var jelly på meg når de så DISSE skoene, og det var kjøpt på Kvadrat i Stavanger på Bag & Beautiful. Just sayin'.

U JELLY?DETTE OPPSUMMERER DAGEN MINpå både godt, og vondt.

JADA MASEBARN


Dette er det første bildet jeg har tatt siden før jul en gang. WUT.

Uansett, ja no shit, jeg blogger aldri lenger. Men jeg unnet meg selv en lang pause, som jeg fortsatt vil holde på.
Jeg har heller egentlig ikke tid, for jeg har et lite spesial barn jeg må passe på, så han ikke blir gretten.


Søtefine spesial barnet mitt.

THIS SUCKS
Jeg har virkelig ikke inspirasjon lenger.

EPISK

Atm irriterer jeg meg noe helsikkes over skolen. ALT skal gå i rykk og napp med innleveringer. FML.
Plutselig til neste uke har jeg 4 ting jeg gjøre ferdig og levere inn. Andre uker har vi ikke en eneste innlevering. God damnit for ett dritt system.


Arkivbilde.

Jeg var i Arendal på onsdag. Though jeg bare var der i sånn 20 minutter. Haha. Veeel. Uansett, det var en episk dag. Ja, episk.
Arendal til mandag også! Tjohei!

JEGJEGJEGJEGJEGJEGJEGJeg har lite å gjøre for tiden. Jeg poster nesten aldri her inne. Jeg beklager. Jeg lot Jan Øyvind skrive siste innlegg. Jeg har konstant vondt i ryggen. Jeg oppdaterer nailit daglig for tiden. Jeg skal prøve å få tak på en dobbel pedal. Jeg skal til Arendal neste uke. JEG GLEDER MEG.

GOD JUL SMÅ BARN


En klassiker. Jeg i en julekule med sove klær og natta hår. Tnåå. How cute is that.

Uansett, håper alle har en kjempe jul! Jeg har spist så mye hver dag nå, at jeg er mett når jeg våkner igjen neste dag. FOOD OVERLOAD!

JULELYS I HÅRET?PTF er snart ferdig! Ææh, jeg føler jeg aldri kommer til å bli helt ferdig med den julefilmen jeg holder på med nå. Er liksom så mange ting jeg kan gjøre, men vanskelig å sette sammen.

Anywho, bildet er fra i går hvor jeg festet fargede julelys i håret mitt med lus, og tok bilder til filmen. Veldig underholdene må jeg si.

STJERNEHIMMEL


Canon 550D - Tamron 10-24mm

Dette er hva jeg gjorde klokka elleve i går kveld. Det var helt utrolig sykt fint. Tror det var ni stjerneskudd jeg så!
Btw, bildet er tatt med en lukkertid på to minutter. Yeah, you heard me. To minutter! Bulb innstilling ftw <3

# Så du noen stjerneskudd i går?

SNØETE


Canon 550D - Tamron 10-24mm

Var i Danmark i helgen. Yeah. Snø overalt.

TEIT TØRD


Teit dag.

GO ONLINE TØRD, få meg til å le.

JULJULJULJULJULFULJulepynt. Yes. Jeg har dekorert halve huset for å få til ptf filmen min. Men føler ikke at jeg får det til. HMPF.

ÆSJ, FOR ETT SØL.


Canon 550D - Canon 50mm

I går var en utrolig slitsom, ekkel og fæl dag.
Jeg våknet klokka 3 på natta med en helt syk kvalme. En time etter spøy jeg. Også spøy jeg.. også spøy jeg igjen.. Og sånn fortsatte det til klokka 12 på dagen. Etter det var jeg utrolig sliten, kjempe kvalm, hadde ingen matlyst, og hodet mitt var så tungt som en jernblokk.

Jeg skulle egentlig ha jobbet på PTF prosjektet mitt i dag, men jeg er altfor sliten til å gjøre en dritt i dag. Blerh.

FÅ ØNSKER TIL JUL?


Canon 550D - Tamron 10-24mm

Har noen forslag til hva jeg kan ønske meg til jul? ... Hvorfor føler jeg meg kjempe dum over å måtte spør andre om sånt? Haha uffda.
Men hvertfall, jeg vet egentlig ikke helt hva jeg ønsker meg. Kanskje batterigrep og krølltang, men eeehh.

# Hva ønsker du deg til jul?

SYK VIDVINKEL


Jeg var hjemme i dag fra skolen, igjen.
Jeg skjønner ikke hva som feiler meg, men det begynner å irritere meg grenseløst at det må være sånn hele tiden.

Og til alle som spurte (som var sånn 8207612047614 folk) om hvor jeg kjøpte vidvinkelen, og hvor mye jeg betalte; Trykk her.

TAMRON 10-24MM VIDVINKEL

Min nye venn :') Har ikke fått tatt så særlig mange bilder med objektivet enda, men jeg har funnet ut at det er SICK.
Anyways, kommer tilbake med noen bilder, og sammenligninger når jeg har kommet så langt!

JULELYS I TAKET?Æææh, jeg så innom WeroTheHero sin blogg, og med en gang jeg så DETTE innlegget måtte jeg få tak på noen julelys! Så ja, inspirert av henne! :)

GLITTER OG JUL


Canon 550D - Canon 50mm 1.4 - Snudd objektiv

Tusen tusen takk for alle forslag! Jeg ble skikkelig gira på jul når jeg leste gjennom kommentarene deres! Var spessielt en ting som jeg likte ekstra godt, og det var når man går ned på morningen å ser julelysene på treet. Det er utrolig koselig!

Jeg har fått skrevet ned mange tips, og jeg vet endelig hvordan jeg vil lage filmen. Jeg tror det kommer til å bli epic. Veldig epic.
Vet ikke om noen klarer å gjette, men prøv uansett!

BTW, jeg har tenkt til å lage en vurdering av 50mm objektivet mitt. Har tenkt på det en stund, og fikk en kommentar av en jente som ville jeg skulle lage en, siden hun vurderte å kjøpe samme.

HJELP MEG! HVA ER TYPISK JUL FOR DEG?


(bilde fra siste PTF film)

Folkens, jeg trenger hjelpen deres!
PTF (prosjekt til fordypning) begynner igjen neste uke, og jeg skal fortsette å lage film. MEN, denne gangen vil jeg bruke litt mer av deres ideer. Jeg vil at dere skal gi meg noen forslag til en koselig julefilm.
Hva er typisk jul for deg?
Er det pakker, julepynt, gløgg, snø, hva som helst! Jeg trenger alle mulige ideer jeg kan få tak på!

Disse tre ukene vil jeg inkludere dere litt mer enn jeg gjorde de forrige tre PTF ukene. Vil dere det?

Tusen takk for alle tips!

GIVE ME YOUR HAND, THIS IS THE END


Canon 550D / Canon 50mm 1.4

Hør på denne fin fine sangen, jeg garanterer deg at du vil like den.

RØDT HÅR


Canon 550D / Canon 50mm 1.4

Rødt hår er alltid pent. Yes.
Må egentlig snart fjerne etterveksten..

HEI?


Åheisann jeg fant et bilde jeg hadde glemt!

Jeg følte bare for å si hei... HEI! :D
Bror kommer hjem i dag, og jeg tror søndag blir er utrolig bra dag. Thats it!

RYGG SOM IKKE KAN FIKSESRyggen og skuldrene mine er helt ødelagte etter å ha sovet på en sovesofa i natt. Vondt, ouch. Den ryggen min kaster jeg snart i søpla, den er ubrukelig!

brb, ned til noen folk. flaut.

ROSE HÅND?


Jeg syns hånd tattoveringer er helt sykt pent. Vet ikke om jeg hadde turt å ta det noen gang, men det bare kjempe fint.Jeg må bare si tuusen takk til alle de hyggelige kommentarene jeg fikk på PTF filmen min, det gjorde meg kjempe glad! Igjen, tusen tusen takk!

# Hva syns du om hånd tattoveringer?

FILMEN MIN TAR LANG TID


Gøy vær.


Fine bladet.


Jee, fikk pyntet pc'en min. Nå er den badass.


Enda mer badass.


Nå har jeg rendret ut filmen min ut i 5 forskjellige fil formater og kvaliteter. Som totalt tok sånn 2 timer med bare venting. Meeh.


Har vært hjemme i dag, tung i hodet (ja, jeg vet jeg er på pc'en nå). Og jeg hadde virkelig ikke orket å være i klassen når jeg er tung i hodet, folk bråker aaaalt for mye.

DEMON HUNTER KONSERT I DAG JEG IKKE SKAL PÅ. Meh. God tur Martine som SKAL der :')

NYE SKOJeg fikk høre i dag at de nye skoene mine var stygge og at de ikke var noe fine. Hmpf.

KONSE TRYNE


Ja, konse tryne! Tok det en dag jeg filmet.

Har fikset litt film i dag, så After Effects har bestemt seg for å elske meg igjen, etter det den gjorde med meg for tre dager siden. Det klikka til hele videoen jeg hadde redigert, så den måtte laste og lagge hver andre sekund. Det var noe dritt.

# Anyways, har du prøvd After Effects?

AND ANDER ANDERENEKjempe teit og sliten dag. Men det var ikke så kjempe teit når jeg tenker meg om :')
Nei, du, jeg tar det tilbake, det har ikke vært en teit og sliten dag. Når jeg tenker meg om har jeg bare gått rundt å smilt. Utrolig hva en person du ikke kjenner kan gjøre med deg :')

# Hvordan har din dag vært?

CHILLER UTE I SKOGEN


Var ute for å filme litt mer til PTF, ååhh, det er så gøy!
Jeg kunne liksom bare gå fra skolen klokka 11 for å filme hva jeg ville.

Og ja, du kan se den nye rød fargen min. You like it?

PTF FILM ER I GANG, SNEEK PEEKSneek peeeek! Er sikker på at ingen skjønner hva dette har med en film å gjøre. Det skal bare være ett lite klipp i PTF filmen min. Dere får se filmen om 3 uker. Kanskje før, får se hvor tidlig jeg blir ferdig.

Filmen min skal handle om tid. Filmen skal hovedsakelig bare være en påminnelse til meg selv. Noen stikkord? Sure!
"Du kan ikke endre fortiden" og "hvert sekund teller".

Jeg gleder meg til å se resultatet selv, det blir min første amatør tema film greie.

ALDRI MER, OKEI?


Aldri mer denne hårfargen, mkay? Jeg trives bedre med en annen farge, nemmelig denne:


Så nå ser håret mitt sånn ut :')
Bare det at farginga ble litt misslykka, haha. Ehm, den gamle etterveksten min er lyserød, og resten er mørke rødt :')
Anyways, jeg er glad for at jeg farga det tilbake.

HØST


Lens flare <3


Lens flare <3
Høst :')Jeg trengte en tur ut for å tenke igjen. Mye har skjedd i det siste, og jeg føler meg ofte på bunn nå for tiden. Jeg føler jeg trenger noen å snakke med, men det er ingen jeg vil snakke med.

PTF begynner i morra, så da håper jeg at jeg får andre ting å tenke på. Jeg håper det bare ikke går i vasken, som jeg har følelsen på at det kommer til å gjøre.

HEI ALLE SMÅ BARN

Kom hjem i går etter en tur til Riga! Har hatt det kjempe bra, selvom det var dritt kaldt der. Brr.
Har til og med vært på spa mens jeg var der! Massør dama dreiv å halv kilte meg, og pressa ned på korsryggen min som var helt #?@!!$ vondt. Det der er ikke helt min ting..

Også ja! HAHAHA!
Siste dagen vi var der, klokka halv 12 på natta hører jeg og kusina mi plutselig en dame skrike: "SÅ DU BARE GÅR FRA MEG?!"
Det var vist ett kjærestepar som nettopp hadde kommet til Riga, så hadde de vært på en bar. Dama hadde gått på dass, og når ho hadde kommet tilbake hadde den så kallte Ståle gått fra henne.
Så tror du ikke ho sto å gneldra på han i TO timer om samme tingen? Serr, ho sto å SKREIK til klokka 2 på natta. (Pluss at ho skulle smelle i alle dører ho fant.. Og vi hadde rom vegg i vegg med henne..)
Så vi måtte ringe resepsjonen to ganger før ho holdt kjeft. Men ikke bare det, neste morraen klokka HALV ÅTTE skulle ho kjefte enda mer på at han hadde gått! Bitch, PLEASE.
Lol, samme dagen gikk jeg og kusina mi rundt å siterte hva hun hadde sagt til Ståle.  "Møkkamann! Jeg hater deg! Ja, bare ta å slå meg! Aner du hvor bekymret jeg ble? Fuck you! Du er ikke verdt tiden min! Jævla dritt mann! Fuck fuck fuck fuck! ÅÅÅÅÅHHHH! Også går du bare?! Så du skulle bare gå fra meg?! MØKKA MANN, FUCK YOU, JEG HATER DEG, DU KAN BARE GÅ Å DØØØØ!"
Bahaha, latterlig. Men jo, jeg har litt sympati for henne, men ikke den delen at ho sto å skreik etter han så lenge.

Og hvor deilig er det å kommer hjem til to nye vampire diaries episoder? DIGG.

Har kjøpt en del, noe av det kan du se HER inne.


En søting som var glad for å se meg igjen! Legger seg til for å sove oppi kofferten min og greier..

# Har du hatt en fin ferie?

KATTELABB


Se på den søte kattelabben, awe.

Jeg reiser snart til Riga!1! (Til søndag...) Blir DIGG med ferie nå, og shoppe fra mandag til fredag i Riga.
Eneste negative siden er at jeg mest sannsynligvis ikke får oppdatert her inne så mye. Men jeg skal prøve å snike meg rundt etter internett.
Haha, jeg fikk høre av tromme læreren min i går at Riga består av syltynne modeller, Rimi og Narvesen butikker og dubbede filmer der det kun er en stemme som har alle karakterene. De er værre enn tyskerene!

# Skal du noen steder i ferien?

Og husk å skjekk ut de nye innleggene mine på negle bloggen min, har lagt ut nye designer der, blandt annet et Paramore design og noen til halloween!

RETRO POP BILDE AV MEG


Lol, jeg syns jeg ser meget søt ut.

Dette var en oppgave vi hadde på skolen i dag, som jeg gjorde ferdig samme time som vi fikk den.. Ehm, la oss bare si at jeg liker photoshop oppgaver!

 

Og jeg må utrykke mitt sinne ovenfor alle eikenøttene som detter ned på terrassen vår. De detter ned hver 5 min, noe som er utrolig irriterende å høre på. Men det er blitt den nye hobbyen min, å følge med på hvor mange ganger de spretter i treplatene. Haha reet.

SE HVA JEG FANT PÅ LOFTET FRA 1963!


Jeg bare tuller. Den er liksom kjøpt på Upstairs for sånn 60 kr? i NÅTID. Ikke i 1963 tid.

Jeg har alltid drømt om å ha en sånn bil, så jeg valgte den ut foran en cupcake plate ting!

FILMER OG SÅNTEtter at jeg kjøpte det nye kameraet, har jeg filmet en del. Så det betyr at jeg holder på med å redigere noen av dem nå. Tror det blir to forskjellige filmer.

# Gøy med filmer eller ikke gøy?

NYTT KAMERA FTW!


Bye-skii old Canon 400D..AND HELLO TO YOU MR. CANON 550D!

Jeg elsker live view funksjonen, iso instillingene og HD video opptak muligheten! Sto mellom et Canon 60D, 7D og ett 550D, men hadde bare råd til et 550D såå.. Da ble det den!

HEADSETT DRIT

Jeg hater dette headsettet mer enn noen ting annet. KOSS IN MY ASS. Klarer ikke ha det på i mer enn 10min før jeg begynner å værke PÅ ørene, siden komforen er lik 0.# Liker du koss headsettet?

FINESTE RINGENE DU HAR SETT?

Jeg holdt på å tisse i buksene mine når jeg så disse ringene på H&M for 69,-.


Har alltid ønsket meg en sånn hjorte ring! DEN ER NYDELIG.COM

SKOLEBØKER OG SKOLEPC


Ferdig med bøker for denne uka. Diiiigg.Jeg har masse klær jeg må legge inn i skapet. Hmpf.Spotify, fin bakgrunn og den fine skjermen min. I'm complete.


Jeg var den første som var inne i klasse rommet i dag. Men 3 sekunder etterpå bildet ble tatt kom Kenneth inn.Gnomet på pc'en i hele dag på skolen.Jeg skulle vise Karoline hvor utrolig kul jeg var som har en fjernkontroll til kameraet mitt.Og i det siste friminuttet satt jeg med søte Mina og kikket på folk.

BTW: Jeg laget en sånn grain effekt som jeg prøver litt ut.. Så ikke spør om det er noe galt med kameraet, for det ser ut som jeg har bruk 50000000 i ISO. Teehee!
Like it?

JELLYFISH


Litt eldre bilde som jeg tok for noen uker siden. Brennmaneter fascinerer meg.

SELVPORTRETT


Ehm, ja. Vi skal utrykke hvem vi er nå med bilder til et prosjekt på skolen, så da tok jeg dette bildet i går.
Håret mitt ser sånn kjempe rart ut.

JEG GIR KLÆR TIL UKJENTE FATTIGE BARN I NORGE


Neida. Høhø. Jeg gir det bare vekk til en jeg kjenner (som ikke er fattig). For hun blir alltid så glad når hun får klær av meg som jeg ikke går med lenger, eller som jeg hater.

Og nå er jeg kjempe sulten.... FEED ME PRETTY PLEASE.
Etter jeg begynte på vidregående kjenner jeg den sulthets følelsen hver fuckings dag. Det er så ille. Magen min growler på meg nesten. Han høres sint ut. (Og ja, magen min er et hannkjønn)

"PLANER OM Å BLI FEITERE IDA?!"

Nom, se hva jeg feita meg opp på igår!

Kakao med mini marshmallows. Eheheh you want it?


Spiser alle opp før jeg blir ferdig med å drikke. Hmpf.

Jeg er veldig glad i dag. ENDELIG.

ROSA OG MYGGSTIKK I PANNA


Rosa china glaze. yay.

Jeg har vært ute i skogen i dag etter tyttebær. (haha, ja, det er nå dere skal mobbe!) Jeg fikk et GIGANTISK myggstikk i panna, og det er så grosse at jeg ikke tør vise det engang. Ser ut som jeg er blitt skalla ned av noen.

I morra er det bare mediefag på skolen, fra klokka halv 9 til 3. Jeg har begynt å elske mandager. Faktisk.

FANTA APPLE OG KRØLLER

Image and video hosting by TinyPicMiriam sendte meg en melding i går om at Fanta hadde kommet med en ny brus på Rema. Gjett hvem som slang seg på scooteren og feis av gårde?
Den nye fantaen smaker eplejuice med kullsyre i. Ehm. Fanta, du skuffer meg. Dere har ikke lyst til å lage Fanta Mango? Eller Fanta Cherry? PLIS?! 

Image and video hosting by TinyPic
Helt til Fanta kommer med Mango smak drikker jeg heller denne. For det er f***** awesome.

Image and video hosting by TinyPic
Og jeg har krøller i dag. Det er fordi jeg løpte ute for å finne bilen til Pappa som sto parkert 2825946 meter fra inngangen til Ica. Og det regnet som bare det. Men vann krøller er finere enn mitt naturlige fall. YES IT IS.

NY DOCKING STASJON


Hvor awesome er ikke det at PC'en kan være klappet igjen, og jeg kan fortsatt bruke den med skjerm, tastatur og datamus?
Kjempe smart løsning når det er snakk om skole pc'en din. Hvis jeg ikke hadde hatt den docking stasjonen hadde jeg blitt gal!

Så nå kan jeg sitte her å fortsette å jobbe på Premiere Pro prosjektet vårt på skolen på en 22 tommers skjerm. HEAVEN.

# Har du en docking stasjon?
# Vil du ha en docking stasjon?

RAW(R)

Mehe, jeg glemte shoututen i forrige innlegg (er det ikke typisk...) så da tar vi den nu!
Shoututen går til Jeg er kompis med en ape, som hadde den 2000'ende kommentaren her inne! Tjohei!
Hun har en awesome blogg, så jeg anbefaler å sjekke den ut.

ATM sitter jeg å ha lært om Camera RAW (som jeg allerede kan litt fra før, så jeg fikk ikke så mye ut av det. MKAY, LET'S MOVE ON SHALL WE?). Men syns det er bra at vi blir lært det helt i begynnelsen, før vi begynner å ta skikkelige bilder. Ellers kan folk få problemer med bildene....

Jeg er dritt sulten, og jeg glemte å ta med noen bilder jeg egentlig skulle brukt i dag.


Gammelt bilde, siden jeg ikke har en dritt inne på den nye. KAN DEN DOCKING STASJONEN SNART KOMME?! Treigete.

HARRY POTTER KÅL OG NUTELLA


Doo00de, det er en kål. Haha, wtf! Pappa syns den så skummelt ut, så han sa det var en Harry Potter kål. FTW.


CHERRY COKE. Jeg kunne levd på det. Mye bedre enn vanlig cola.


............. I've joined the darkside.


Nutella! Savnet det.

# Liker du Cherry Coke?
# Nutella ftw?

ISO OG BLITZ


Så mye elsker jeg iso på 100 (!!!!!) og blitz som jeg klarer å bomme med. OH JOY.
Få meg et nytt kamera. NAO.

Og sorry, jeg klarer virkelig ikke å henge med her inne. Har ikke brukt kameraet mitt på lenge nå heller.

TROMMENE MINE PÅ BADET?


Mehe, jeg måtte flytte trommene mine inn på badet, for nå skal teppet her inne vaskes! Jeg kommer til å bli blaut på beina....


Jeg ryddet litt og fant igjen disse lekene. Noen fler som husker dem? Og hvordan lekte man med de igjen, har helt glemt det..

SISTE BILDE


Siste bildet av denne serien med Anne June og Anna.

I MORRA FÅR JEG NY PC PÅ SKOLEN, EHEHE GØY.

SVENSK FILM


Haha, Anna og Anne June syns dette bildet minnet dem så om sånne svenske ungdomsfilmer. Altså coveret på filmene. Må si meg litt enig!

BILDEKK


Anna og Anne June.

ANNA ANNE JUNE

Farger eller svart hvitt?

SØNDAGS RØYK


Anna og Anne June

Kommer med fler bilder av dem etterhvert! Fant ut at det er mye gøyere å redigere bilder på en stor skjerm..

NY SKJERM OG NYTT KAMERA


Oh myy.. DU KAN SE ALT ROTET MITT. Men, det er organisert rot. Bare så det er sagt.

Jeg fikk mye større plass på skrivebordet mitt, og skjermen er liksom.. STOR. Må nesten flytte meg for å se alt på den, haha.
Meningen med skjermen er at siden jeg har begynt på medier, ville pappa at jeg skulle få litt større plass å jobbe på. Men også fordi hvis jeg skal redigere mye film og bilder er det mye bedre å ha en større skjerm.

BTW, jeg har tenkt til å selge det gamle 400D kameraet jeg bruker nå for tiden, for å så kjøpe et 550D kamera. (Får vist ikke lov til å kjøpe et 7D. MEHH.)
Så jeg vil høre litt rundt hvis det er noen som har ett 550D kamera, hva liker du, og hva liker du ikke?

SISTE DEL AV MAREN BILDENE# Din favoritt?
# Konstruktiv kritikk?

GÅ INN I DET KRATTET MAREN

Her er bildene jeg tok med Maren her om dagen! Jeg tok fler i går, så de kommer etterhvert.
Enjoy!
Favoritt bilde.

# Hvilket bilde likte du best?

RESTEN AV BILDENE MED THEA# Hvilket bilde var din favoritt?

LØVE OG SLANGE RING

How awesome is that?! Tror en kostet 59,- og den andre 49,- på JC. Anyways, JC har alltid kule ting.

Siste ferie dagen min idag, OH NOES. Men jeg tror det blir et bra skole år.
En ny HP ProBook 6540b PC, Photoshop CS4 eller 5 kanskje, videoredigerings programmer, kjøre scooter til skolen, møte nye folk, kanskje gå i samme klasse som Maren, ha noen lekser som faktisk intereserer meg og sikkert masse mer. OH JOY.

# noen som gleder seg til skolen begynner?

ENDA EN NY PHOTOSHOOT


Igår var jeg på enda en photoshoot, men denne gangen med MAREN. Ho er så søt. Yes, she is.

Flere bilder kommer fra denne photoshooten, men skal først poste bildene med Thea.

3 WHOLE WORDS, 8 LETTERS LATE


Canon 400D / Canon 50mm 1,4 / 80cm Reflektor / Photoshop CS3

Flere bilder kommer.

ET BILDE FRA BILDENE


Her er ett av bildene jeg tok i går av Thea. Og jeg fant plutselig ut av at blogg.no suger på å laste opp bilder. (velkommen etter Ida!)

Flere bilder kommer etterhvert.

NEDE I KJELLEREN


Nede i kjelleren er det fullt av rot. Ye.

Jeg er hjemme igjen! YEEEE. Jeg har tok bilder før jeg dro, så de bildene kommer en og en etter hverandre.

BILDER FRA DET BITTELILLEGALLERI

Igår var vi ute i båt for å plukke krabber, men vi fikk ingen. MEN, det som gjorde båt turen bra var all morilen i vannet. Aw, jeg ble så sur for at jeg ikke tok med kameraet. Det var så fint!

Og i dag var jeg på det bitte lille galleriet her ute. Så, da lærte jeg av min feil igår, jeg tok nemmelig med meg kameraet. Høhøhø.
Ser ut som grillspyd. haha


Hun som laget de bildene sa det tok evigheter. Det skjønner jeg. Godt.


Noen som joiner meg i å bo i det største huset?


Awesome glass.


Se, jeg er så bleik at en nesten ikke kan se forskjell på toppen min og huden min. Og jeg vil ha rødt hår igjen, begynner å savne det.


Eneste tingen jeg irriterer meg over på kirka er helt på toppen. Se, det ser ut som fult av måker har sotte å dritt der i flere år.

NÅ går jeg litt. Uhm, hadet litt. Får se om det kanskje kommer flere bilder.

BARE EN LITEN TING


fikk tak på den i gøteborg. den er awesome. yes indeed.

blir ikke noe mer oppdateringer i dag, jeg er helt rompe i dag. sorry.
føler jeg skuffer alle når jeg ikke har noe gøy å komme med.

skulle ønske jeg hadde en video funksjon på kameraet btw, dumt ikke 400D har det. det var litt random.
# har du en video funksjon på ditt speilrefleks?

BILDE AV MEG?


Jeg vet, samme gamle kjedelige 'selvportretter'. Men jeg føler ikke for å vise trynet mitt, huden min skriker på meg. Og jeg gidder ikke redigere huden min pen, for det kommer til å ta år.
(Hvis noen vil ta en nærmere titt på neglene, gå inn på nail it.)

Bildene av modellen min blir utsatt, for hun glemmer at hun har avtalt med noen andre før meg... HMPF.
Og jeg drar til Sverige i morra! Alle drar til Sverige btw. Jeg også. Jeg tar med kameraet ofc, så når jeg kommer hjem igjen (tirsdag eller onsdag) blir det bilder!

BTWBTWBTW: Idag er en spesiell dag! For i dag har jeg for første gang kjørt en bil. Hahaha. Mest humpete turen jeg har vært med på. Noen gang.

# Bare huden min som skriker til meg?
(tusen tusen tusen takk for at jeg har fått 40 følgere på bloglovin! det er awesome!)

YES, JEG HAR EN MODELL

Hihello it's somethingnice.blogg.noooo!

I morra skal jeg ta bilder av et menneske, TJOHEI! Er lenge siden jeg har gjort det, så det blir gøy! Så da skal jeg ha med reflektor og 50mm objektiv. Gleeeder meg. (Hvis været blir dritt blir jeg sur..)
Og heisann, hva skjedde med at bilde innleggene mine ikke får kommentarer lenger? Hmmpff, har alle tatt kommenterings ferie?


Dette mennesket skal bli fotografert på nytt.
'Gammelt' bildet btw.

SØT HUND DU VIL SI "AWWW" AV!


Jeg viser min kjærlighet til objektivet mitt. omgomgomg. Love it.


Pene blomster utenforbi!


Satt i hele går å laget et dumle armbånd, og det ble fedig til slutt.


omnomnomnom lapper!


Jeg var så flink at jeg klarte å sette sammen et puslespill, men det manglet noen brikker. Meh.


Stekt makrell! Det er aaaltfor godt..


Her er den søte bikkja til onkel og tanten, how cute is that?!


Jeg vet dere har lyst til å skrive: ååååh, så søt hund!
Gjør det. Tihi!

Anyways, jeg drar hjem i morra, og drar igjen på mandag! Men da skal jeg til Sverige. Det er leeenge siden jeg har vært der nå. Det blir fun.
Når jeg kommer hjem fra sverige igjen skal jeg bare sove, og ikke gjøre en dritt. Jeg har gjort nok i ferien! Og ferien for meg handler bare om å sove, sove og sove. Og ikke gjøre andre ting.

VAR HUN PÅ SAMME STED SOM MEG?


Dette bildet tok jeg for å vise at jeg og DENNE jenta har vært på omtrent samme sted til omtrent samme tid. haha, jeg er så morrosam!
Dere kan trykke HER, så kan du se kirken fra andre side!
WOHO!

ÅHEISANN


Vindu i tårnet på lista.

Jeeeeg har ikke skrevet noe her inne. Jeg prøver å komme på noe som jeg kan poste, og jeg prøver å ta bilder, men hodet mitt har tatt ferie. Jeg har ikke hatt så lyst til å være her inne, siden jeg er med familien på tur.
MEN, jeg skal prøve å jobbe litt med hvordan jeg redigerer bildene mine. Skal prøve å sette noe sammen i mens jeg er her. Så det kan bli spennendes!

Jeg skal prøve å ta noen bilder. Har veldig lyst til å ta bilder av hunden til onkel og tante, for det er så søt. Men den klarer aldri å sitte stille, så'e.. Får prøve å snike meg innpå mens han sover?

BILTUR TIL LISTA FTW


Mobil og ipod, yeesss.


Og litt andre ting.. Tihi!


Lista fyr har bare trapper.


Så hvis du skal på lista fyr, se om du kan finne min hilsen. HEI!


Sånn. Det var utsiden.


Så dro vi på fly show!
Det var liksom 362946294 mannfolk med uniformer der. Jeg elsker menn i uniformer. Can't help it. Så jeg sto liksom å glanet på alle med militær, pilot og gamle uniformer. (jeg ser på eldre menn i uniformer, oh noes)
Vampire jagerfly! Jeg fikk med meg at det var norges første jegerfly. Jeg imponerer nå? Eh eh?


Gamle vampire og f16 jegerfly.


Samme.


F16 jegerflyet som jeg rett og slett ble helt forelsket i. DET FLYET ER AWESOME!

Jeg så også noen av de gamle flyene fly over huset mitt i dag! Gøy å se og høre dem.

# Bare meg som liker menn i uniformer? hahah

BILDER FRA MARKEDS DAG


Rosa kjærring klær.


Beltespenner til 300 kr anyone?


De var litt awesome.


Og de var litt awesome.


Aw, jeg vil ha!


Og den ringen som det står "you talking to me?" på. Men jeg hadde ikke 300 kr på meg der og da....

JEG GRÅT DA JEG HØRTE DET!


DET VAR RÅTT.

Jeg var på fly show i dag. Jeg trodde det ikke kom til å bli noe særlig, men herregud, DET VAR SÅ GØY!

Flyet du ser over (som fløy fort som fffff) er et f16 jegerfly som bråkte noe helt sykt når den fløy forbi.
Lyden var så høyt og så sterkt at jeg begynte å gråte når den fløy forbi! Det ristet i hele bakken omtrent, og jeg skulle til å holde meg for ørene, men jeg måtte jo ta bilder!
Jeg ble faktisk redd av den lyden, for jeg hadde ikke forventet en så fæl og skarp lyd at det lille flyet der!
Men det var et awesome fly.

Flere bilder kommer senere, beklager for at jeg ikke ga beskjed for at jeg dro, jeg fikk ikke tid. Meh.

FAVORITT BILDE EVER

Bare se hvor utrolig dårlig dette bildet er, og hvor utrolig bra det er!

Åheisanndervarjeg.

JEG FANGET ØYEBLIKKET. (jeg elsker bilder der fotografen har fanget øyeblikket!) For lenge siden. Men jeg har bare blitt veldig glad i dette bildet i det siste.
Hvorfor jeg klarte å fange øyeblikket? Fordi katt så rett i kameraet og for en gang skyld SATT STILLE.

# Har du noen gang fanget øyeblikket?

RYDDING AV ROTIdag skulle jeg egentlig skrive et innlegg her om hvordan jeg redigerer bildene mine.. MEN, istedenfor ble jeg distrahert av rotet mitt, så da gikk energien min med på å rydde. Og nå hater jeg meg selv for å ikke skrive den innlegget.

# Er det noen som TRENGER og VIL HA det innlegget?

For jeg kan prøve å lage det en dag..

INNKJØP?


Hmhm, jeg likte dem!

KATT

Han har nesten bare vært på rommet mitt i dag. Og klokka halv 6 (!!!!!!!) skulle han inn, så han sto å skrapte på døra mi i 5 min, men jeg gadd ikke å åpne døra før han hadde gått igjen. Meeh.

Jeg skal slutte å spamme dere med bilder av katt.

FINE TING I ETT BILDE

Alle ting jeg liker (okei, ikke ALLE, men det meste) ble tatt med i ett bilde. Det var ikke plass til katt der.. Hmpff. Heller ikke scooteren min..

# Hvilket bilde ble best?

HVORFOR JEG IKKE BLOGGET I GÅR


Fordi jeg kjøpte meg en HTC Wildfire. Jeg sa jo at jeg trengte snart en ny mobil, og i går klikket LG'en. Skrur seg av når batteriet fortsatt er fullt.
Så jeg brukte hele gårsdagen på å sette opp mobilen, og sette meg inn i den. Geeez, den er VANSKELIG. Og det er ALTFOR mye ting inne på den.
Kommer kanskje noen flere bilder av den senere.


Også slenger jeg med et bilde av denne late katta som kom opp i sengen min i dag også, men denne gangen skulle han vise fram sine yoga stillinger. MEEW!

# Har du en HTC mobil? (evt. en wildfire?)
# Fin yoga katte stilling?

DETTE DYRET VÅKNET MEG I DAG


Awweee. Katt lå btw oppe i armkroken min mens jeg prøvde å sove, mens han stirret på meg med disse øynene. Bare han så litt mer fornærmet ut. Haha, søte katt.


Hoppe ned fra sengen etter å ha ligget der i 6 timer...

Så dette dyret (KATT!!) kom opp i dag tidlig kl. 06.30 og skrapte på døren min. Han har omtrent bare vært på rommet mitt de to siste dagene.
Nå kom han opp igjen, sovnet på gulvet. Han ligger å lukter på foten sin ser det ut som. Aw. My cat likes toefart!

Jeg drar kanskje til flekkefjord i dag, såå. Skal se om jeg finner noe nett der. HVIS jeg drar.

HVORDAN HAR DERE DET I DAG?! :D

3 BILDER


Random, idk. Edderkopp øyne?


Lovlovelovelove, mama kjøpte til meg. Den er så utrolig fin.


Porno?

Jeg har vært altfor mye å kjørt rundt på scooteren min, så i dag skal jeg prøve å ikke kjøre noe.
Og jeg har sluttet helt med torsdags tipsene, for jeg finner rett og slett ikke på noe! Frister heller ikke å skrive så mye og forklare. Hmpff.

BTW: Kommer nytt design inne på nail it, så bare fortsett å trykk på F5 der inne!

BILDER FRA BURSDAG


Miriam ville ikke bli tatt bilde av. Menne.. Joda!


Jeg hadde de mest epic 'glassene'.


Og de mest epic sugerørene.


Elise knuste litt av lampen i taket. Flink.


Vi grillet marsmellows.


Men de ble brente og svidde.


Vi spilte chubby bunny. Jeg holdt på å spy, ew. Og ingen vant.


ROT.

Lol, jeg hadde invitert 6 andre folk, men bare 2 kom. (nice?) Også kom det en litt senere på kvelden.
Sååå ja. Men det var koselig. Tihi.

Og jeg klarte moped lappen idag!
Du skulle sett meg når det sto gratulerer på skjermen. Omg, det er GØY.
Skal ut å kjøre senere med Miriam, og kanskje Maren?

Og tusen tusen takk for alle kommentarene i forrige innlegg, jeg ble så glad! Og det er definitivt en rekord på kommentarene. TUSEN TAKK!

I DAG ER JEG SEXTEN ÅRIdag har jeg levd i 16 år. woooah.
194 måneder.
5844 dager.
Det er lenge det.

Skal vi se hvor mange kommentarer jeg klarer å få på dette innlegget med gratulasjoner?
Så hvis du aldri har, eller nesten aldri har kommentert her, gjør det nå!
(jeg vet du fortsatt er våken! :D)

VIL DU SE BILDER? HERE YOU GO:fordi jeg likte bildene.

1 DAG IGJEN TIL JEG BLIR 16!!!!!

NYE TING OG LITT RANDOM


Jeg fant kjempe søtt armbånd på bikbok. Søte slange.


Jeg sa at jeg skulle ha det smykket, og det fikk jeg tak på!


Nye strømper fra h&m, de er søte.


Jeg åpnet en pakke fra meg selv til meg selv. Klarte ikke å vente lengre siden jeg VILLE prøve den nye neglelakken. Seriøst, den er deilig. Kommer bilder osv. på DENNE bloggen snart, pluss et 'nytt' design jeg gjorde idag!

Alle disse bildene er tatt med det nye objektivet som jeg absolutt ELSKER!
Fargene, dybdeskarpheten og fokusen blir bare så utrolig bra.

IT'S HERE!!1!!!1!!!

Pappa lot meg åpne en bursdags pakke på forskudd (siden han ikke klarte å vente lengre, haha!) og det var pakken vi hadde hentet på Kiwi, nemmelig DET NYE OBJEKTIVET.
GJETT om jeg skal ta bilder!? Herregud, jeg elsker elsker elsker den!

Se på den fine katten min, som jeg endelig fikk kose meg igjen!


Canon 50mm f/ 1,4


Canon 50mm f/ 1,4

dummedummedumme iso..

Tusen takk for støttende kommentarer i forrige innlegg, jeg har det mye bedre nå etter mye hviling. (meste parten var å sitte i en bil i 4 timer. gøy!)

Pappa har hatt bursdag i dag, gratulerer pappa'n min!

SKRIKETE UNGER OG KUER


Stavanger var fin i går kveld. LOVE IT.


Dyne.


Det var en dritt unge som begynte å skrike klokka 8 i dag tidlig, samme skjedde i går. Jeg er så glad for at det fortsatt er leeenge til jeg skal ha unger selv.
Lenge siden jeg har sett en unge smile, de griner og sutrer hele tiden. Jeg er gått lei av unger.
I tilegg til at den ungen skreik begynte det å lukte ku drit utenfor. Hvorfor? Fordi en bonde har gjødslet jordene her, og at 100 meter utenfor vinduet mitt beiter det kuer. Jeg venter bare på at en morra at jeg våkner opp til en ku står å rauter.
LA MEG SOVE I FERIEN MIN. (klage-innlegg)


Frokost.


Den nye jordbær appelsin drue juicen. Den er merkelig, men god.

Nå stikker jeg i dusjen! KVADRAT i dag, gøygøygøy, gleder meg!

MAT I STAVANGER


Frokost.


Dessert. (det er de søteste jordbærene jeg har smakt. no kidding.)


oooog jeg gikk i fella igjen..
men jeg fant også en bikini topp, TAKK Stavanger, TAKK for at dere har min størrelse som er PENE å se på. TAKK.

I morra er det kvadrat, jeg gleder meg. Ikea en annen dag, jeg gleder meg.

Nytt tips innlegg på nail it!

BILDER FRA BILTUR


Ohai motorsykkel!


Fin bro. I know.


Fordi jeg fikk låne den tøffeste statoil koppen jeg har sett. Jeee.


Jeg brant meg på tunga. Hvorfor lærer jeg aldri at en ikke burde drikke fra en kopp med varme ting i etter en gooood stund? NOEN, LÆR MEG DET!


Så begynte det å regne.


Jeg elsker stemningen i dette bildet. Bare meg som har lyst til å klemme dette bildet?


Sandenes motorvei tror jeg? Det regnet mye.


Så bilen ble vannete.


Jeg kunne sovet her inne. Det er ikke en lyd å høre.

I'VE JOINED THE DARKSIDE


Jeg fjernet nettopp den nye neglelakken med pandaer på, fordi....


Jeg har IGJEN kjøpt neglelakker. Jeg har skjønt at no way in hell jeg kommer til å slutte. Det er min favoritt ting å kjøpe. Og bruke. Jeg trengte en ny hvit neglelakk, for den jeg brukte på pandaene var utrolig seig og boblete å bruke. Den går i søpla, vil ikke ha den.
Og endelig har jeg fått prøve en av China Glaze sine neglelakker! Jeg liker dem faktisk, den var veldig grei og bruke. Ganske liten børste, men da slipper den å være all over the place. I like! Fikk den på tilbud, betalte bare 70, istedenfor 100kr!


Jeg fikk også tak på en liten plastikk skinn veske som jeg har lett leeenge etter! Det var bare en igjen. Tihi. h&m <3


Også fant jeg to smykker som bare kosta sånn 20 kr hver. Og fordi jeg er så glad i ugler og barberblader (det hørtes ut som at jeg liker å kutte meg....) så måtte jeg ha dem?

JEG MÅ SLUTTE Å KJØPE TING.

Ja, btw; noen som vil ha tester av neglelakker?
Siden jeg har en del så kan det jo kanskje være greit å vite hva som er bra, og ikke er bra.

PARAMORE PÅ HOVE VAR AWESOME!

Her kommer hele innlegget mitt. Det blir langt. Du er advart.

JEG HAR FOR F*****SAKE SETT PARAMORE LIVE!! Herregud, jeg føler meg.. Rar! Det er ikke gått helt opp for meg enda, at jeg har hatt dem foran meg, og at de har sunget for meg og 7500 (++) andre personer. Det er SYKT.

Som en oppvarming hørte vi først Kvelertak og Alexisonfire. Jeg likte Alexisonfire veldig godt, og lol, gitaristen hadde stirren på meg en stund. (Hvertfall i min retning)
Og gjett hvem som sto på sidelinjen og så på dem? The Gallows og Hayley! For det første hadde jeg ikke trodd jeg skulle få sett The gallows (men nå har jeg det *hjerte*), og at Hayley sto der var bare gøy! Jeg observerte at hun tok bilder av dem. I saw you Hayley!


Etter Alexisonfire merket jeg og veninnen min at det ble trangt om plassen. Jeg mener, VELDIG trangt. Vi sto ca. 4-5 rader bak første rad, og midt i.
Jeg måtte stå sidelengs for å få plass, og en kunne ikke unngå kroppskontakt. Over hele kroppen.
Til slutt sto jeg oppi (sikker oppå også) så mange folk at jeg skriker ut "aaahhh, jeg føler jeg har sex.. MED ALLE SAMMEN!"
Jeg sa til veninnen min at det skulle også være med en ekstra fyr som skulle være med på konserten. Hva tror du alle andre rundt meg gjorde når de hørte på meg? De snudde seg rundt og så dumt på meg som at jeg innbillte meg ting.
Bare fordi jeg viste at det skulle være med en ekstra person? OG BARE FORDI JEG ER SÅ GLAD I PARAMORE AT JEG HOLDER MEG OPPDATERTER. Sørens ikke-paramore-fans-som-bare-kan-mizbiz-og-decode.

Hvertfall, det var et rent helvette å stå der vi sto. Du ble dyttet mange meter vekk, og du måtte holde deg fast i ukjente som en mental gal person. Vi sto sånn i en time. EN TIME. Jeg så på klokken hvert femte minutt, så sent gikk det.

Etter en time kom Paramore på scenen! Hjertet mitt. Du skulle hørt det. Værre enn dobbelpedal. Det var SYKT.

Jeg tok helt av, det var det VILLESTE jeg har vært med på. ALLE hoppet, og når de hoppet fikk du all dårlig og klam luft rett i fleisen, nesten umulig å puste.
Det var en bak meg som skrek så høyt at jeg seriøst måtte holde meg for ørene. Håper jeg aldri mer trenger å høre det irriterende skriket der.
På den plassen vi sto på fikk vi med oss introen, looking up, og etter det måtte vi få oss vekk derfra. Det ble rett og slett for mye. Publikum i Norge er ikke snille. De tenker altfor mye på seg selv. Egoister. GTFO.

En litt eldre mann som sto ved siden av oss hørte at vi skrek at vi måtte komme oss ut. Så snill som den mannen var ville han hjelpe oss. Hvis han ikke hadde vært der hadde jeg aldri klart å bryte meg gjennom alle de som sto der.
Han tok tak i oss, dyttet og dro vekk alle andre små jenter som sto i veien for å få oss forbi. Han hadde en øl i hånden mens han gjorde det, jeg er sikker på at hele ølen hans endte opp på marka. Tusen takk supermann for å redde meg og AJ med en øl i hånden. Han sølte ut hele ølen pga. oss. Snill mann.
(Btw, han tok dro så mye i meg at det var like før han blottet meg for hele publikum. Ups!)

På vei ut mot siden sto det en jente i veien. Jeg spurte "kan du flytte deg?!" Tror du ikke ho bare står der å ser på meg og sier "ehm, jeg vet ikke om det går eeehh" Ho prøvde ikke engang. Takk skal du ha. Men ho fikk igjen med at jeg brøyta meg gjennom henne omtrent. Sånn går det når du ikke vil hjelpe til!
Men nok om vår rømningsplan.

Konserten var utrolig bra! Det er så søtt når Hayley snakker til oss. Noen som la merke til hvordan hun så Arendal? "EIRENDEILE!" Haha, søte Hayley!
Jeg fikk tatt noen flere videoer enn bare introen, så hvis du vil se flere kan du gå inn HER å se. Ikke alle er oppe enda, tar lang tid å laste opp!

Jeg sang med på hver eneste sang, selvom ikke mange rundt meg sang. Hmpf. Årrh, det var så utrolig gøy! GØYGØYGØYGØY! Jeg vil se dem en gang til, og heller oppleve et snillere publikum.

På misery business hadde en som heter Maria (Marie?) skrevet en plakat der hun spurte om de kunne synge sammen. Hayley er så snill at hun dro henne opp på scenen, og der sto de og sang! Heldige veninnen til Lisa!

Jeg så også Brandon. Oh hai there you. Jeg tror jeg døde litt når jeg så han. Fordi han er heit. Indeed.
Alt i alt var konserten drit bra! Stemningen var på topp!
Legge med noen litt dårlige bilder. Yay for dårlige bilder. Yay.

Ingen bilder av Zac. Shoot me.
Og til dere som hadde plakaten med "nice tits", jeg hater dere. Hater dere. Det var så utrolig umodent gjort. Patetiske mennesker.

Min opplevelse på Paramore konserten!
Gjerne fortell om din opplevelse. Fikk du en god plass?

BTWBTWBTW: Panda negledesign kommer i morra!

HJEMME FRA HOVE


Nye solbriller, de er store. Woho.


En av grunnene til at jeg liker Hove, er fordi de alltid har noe awesome i bodene!


Konserten var et kapittel for seg selv. Og det kommer senere. Er så mye og fortelle!

# Skal du på Hove i år, eller har du vært?

I MORRA SKJER DET!!11!!!

Endelig. ENDELIG. I morra skjer det. Herregud, tiden går sent nå.
JEG VIL SE PARAMORE OG MUSE NÅ!11!!
Jeg er med i konkurranse der jeg kan vinne meet&greet med Paramore, håper jeg har gitt de en god nok grunn til å vinne!

Dunno om dere vil se det, men jeg tar med et bilde fra i fjor når jeg så Bring me the horizon på hove. Det var awesome!

Oli, Jona og Matt baki der. luvluvluvluv.

Kom å si hei til meg i morra hvis du ser meg! (Jeg har ikke rødt hår lenger :C det er mørke bruntsvart med rødt i. haha, jeg failet når jeg farget det. ups.)
Kommer vel til å sitte ved hovedscenen en god stund sammen med AJ og Lisa (hvis jeg finner henne, haha!)

Bilder fra i morra kommer selvfølgelig, jeg skal gjøre alle andre glade, som ikke kunne være der å se på Paramore og muse på hove. Snill?

BILDER FRA PROSJEKTET
se min kjempe vakre sko med ruter på <3

Her er da bildene mine som ble utstillt. Fikk i grunn bare positive tilbakemeldinger, men det var ett bilde noen folk ikke klarte å se forskjell på. Hmmpff.

Anyways, det ble ikke noe nybegynner tips igår, grunnet at jeg er helt DØD på å lage tips. Er ikke helt i humør til det for tiden. Så det jeg gjør er at jeg utsetter tipset til neste torsdag.

Min siste skoledag er til mandag. Hvor j***'''''**''' irriterende er ikke det?!
Må også finne noen spørsmål til en lek vi skal ha; ville du heller. love that game.

SISTE DEL AV BILDER

Det var resten av bildene jeg tok av AJ.

I DAG KLARTE JEG BÅTFØRER PRØVEN :D
yaay!
Da betyr det at jeg egentlig kan dra på holmetur på bursdagen min, kos!

Det er fortsatt mulig å spør meg spørsmål HER inne.
Har fått inn noen flere spørsmål i det siste, så tusen takk!
Alle andre spørsmål som kommer inn på forskjellige poster blir også svart sammen med de andre.

Skal snart bort på skolen for å se på bildene jeg laget til ett K&H prosjekt.
Jeg fikk en 6'er på prosjektet, det er gøøøy!
Skal prøver å ta bilde av det, hvis ho dama har fått hengt opp bildene. Hvis ikke blir jeg forbanna.

FLERE BILDER FRA I GÅR
Resten av bildene kommer i morra.

Det går fortsatt ann å spør meg spørsmål HER inne.
Og husk; hvis det kommer inn nok spørsmål skal jeg kanskje lage en video av det. Je.

NYE BILDER!

Flere bilder kommer i morra.
Jeg likte dette bildet best. Og jeg syns bildet passer ypperlig til å være b/w.
Fikk endelig brukt reflektoren for første gang! ...... Selvom halvparten av tiden blendet jeg AJ så ho ikke så noe.
Så da måtte jeg bytte til den hvite siden. JEG HATER Å MÅTTE BYTTE. Låsen klikker hver eneste gang.
Og GIEF meg et nytt objektiv. Hvis ikke ønsket går i oppfyllelse den 11. Juli, skal jeg sørge for at det er den første tingen som skjer den dagen.

Men bare se så utrolig pen hun er. Skriv det på en kommentar. Hvor utrolig pen hun er.

MIN SØNDAG I BILDER

I dag har jeg.....

Image and video hosting by TinyPic
Vært ute å hørt på musikk.

Image and video hosting by TinyPic Klippet i gamle blader. (ja, jeg vet jeg har noen skjeve streker rundt håndleddet. tihi)

Image and video hosting by TinyPic
Funnet igjen gamle armbånd jeg hadde glemt jeg hadde.

Image and video hosting by TinyPic Kjørt rundt i broren min sin skittene bil. VASK DEN.

Image and video hosting by TinyPic
Funnet ut hvordan min første tattovering skal være. HVIS jeg blir en fotograf. Kanskje uansett. Er ikke det litt søtt hvis det står 'smile' hver gang jeg skal ta bilder av noen?

Ting jeg ikke fikk tatt bilder av:
- Gått med shorts i skogen (anbefales IKKE. ouch)
- Kjørt scooter sammen med ho mor.

I morra er det en ukes kurs til båtførerprøven. Det blir kjempe gøy.
Er det forresten noen som vet hvor mange feil en kan ha på den prøven?

JEG SPISER...


Hokey pulver. (vær glad for at jeg konverterte bildet til b/w. det ser ut som noen har dritt meg i kjeften. haha)
Anbefaler å ikke gjøre det samme som meg. Du søler, og etter litt virker det som at leppene dine er limt sammen. Ekkelt.


Og random godteri. Tihi.

Du kan fortsatt stille meg spørsmål HER inne.

SKJERPINGS IDA!


ROT.


ROT.


Her er forresten sprekken jeg fant på objektivet mitt som jeg snakket om HER inne. Helt ytterst på undersiden. Skummelt å bruke objektivet nå føler jeg.

Jeg er offesielt SUR på kit objektivet. Ikke bare det at det tar hundre år å fokusere når jeg står over 30cm fra, men når den har fokusert ferdig har den fokusert på feil ting!11!!!! GAH, GÅ Å DØ DIN LILLE FJERT.
Btw, ja, jeg bruker kit objektivet mitt nå for tiden. Det andre objektivet er tungt som fffff.

Jeg må rydde. Men siden jeg har fri helt fram til mandag skal nok det gå greit.
Bror har bursdag i morra. Jeg har ikke kjøpt noe til han. Ikke min feil at han aldri ønsker seg noe.
ALLTID LIKE VANSKELIG Å GI GUTTER PRESANGER. Så får jage med meg mamma på senteret eller noe.

# Har dere noen tips til hva jeg kan gi broren min til 19'års dagen?

DYREPARKEN


Jeg tok den. Nå fikk jeg en stor trang til å spy. BRB.


Anne June søte kamera chick. Jeee.


Jeg snakker med 'deg'. Ehehe11!!1!! BTW: Gå inn på pelsbok.no, aner ikke hvorfor. (tror det var anne june som tok bildet?)


Ekorn over alt. Dyreparken har sånn sett mye å tilby!


Aw, cute eh?


Noen apekjennere der ute som vet om det var Julius som ville ha bolle fra Maren?


Framtidige David statuen. Syns jeg ser noen likheter.....


Awwe hehe. De var bare søte, men skreik som et heeelsikke når vi skulle gå.


Tror egentlig de vil ut. Hmmpff.

Min dag i dyreparken med klassen! Mesteparten Anne June, Maren og Miriam da, tss.
7 ganger i tømmerenna, og vi blir beskyldt for å ta 'porn' bilder? De bildene får dere ikke se. Hahaha
Også traff vi 'Pål sine høner', som redda en måke. Snille Paal.

FUSSBALL OG SPREKK

Det var idrettsdag i holta idag. Jeg var så sporty at jeg sto i kø for å kaste en liten ball 2 meter. Aldri vært så stolt av meg selv som nå.
I morra er det dyreparken med klassen, det blir goyyy. Tar med kameraet!
Haha, btw, jeg fant en sprekk i 18-270mm objektivet mitt, hysj, ikke si noe til pappa.

Brb, maile bilder til en lærer på skolen som er hannj hond i banj.

SÅ SITTER JEG HER

alene med godteri og brus.

Jeg vil spille trommer, men kan ingen sanger atm. Vil spille piano, men kan ingen sanger atm. Vil spille gitar, men kan ingen grep atm.
GAAAH, jeg blir gal!

MATTE EKSAMEN ER GØY

Ja, kjeeempe.

JEG GÅR I HAGEN

Image and video hosting by TinyPic
super secksy bukse <3

KJOLE MED KAMERA
Jeg har fortsatt kjolen på meg.....

ENDELIG FIKK JEG BRUK FOR REFLEKTOREN. Hahaha, jeg sitter å ler av meg selv.

Bilde 1 eller 2, og hvorfor?

GRAINY SUNDAY

Jeg gjør alt idag for å ikke kjede meg. Det funker ikke.

SE HVA JEG FIKK I POSTEN!Dette var gøøy! Endelig fikk jeg reflektoren jeg har ønsket meg lenge.
Har brukt meste parten av dagen på å finne ut hvordan man legger den sammen (haha, noob) men etter mye prøving fant jeg det ENDELIG ut. Jeg er pro nå. Haha.
Nå blir det portrett bilder i framtiden!

# Har du en reflektor?

SE HVA JEG FANT!


De lukter utrolig godt, også er de så utrolig søte! Får skikkelig sommerfølelse av dem og.

Skulle gjerne gitt dem til Hayley W, jeg tror nok hun kunne trengt dem mer enn meg. Syns det er utrolig leit det som har skjedd. (hvis du ikke vet hva det er, kommer jeg ikke til å si det. du må nok finne ut av det selv. sowwy)

DET ER EN KATTKatt har spydd i dag. Rart vi er syke på samme tidspunkt. Men jeg har ikke spydd heldigvis. Ble bare dritt kvalm når jeg kom hjem fra skolen.
Idag må jeg sende den lengste email jeg noen gang har sendt. Må sende en mail med alle bildene jeg har laget i K&H til læreren min. Det er mange bilder. Ups.

Takk for all positiv respons på nybegynner torsdags tipsene. Har oppdatert innlegget litt, med hvor du stiller inn ISO innstillingen.

RANDOM BILDER AV EN TING

Den har dun på seg, så hver gang jeg vanner den, fester det ser vanndråper på den. og det er fiiiint.

Skal btw opp på narvesen og få tak i billetter til meg og AJ til hove. JEG GLEDER MEG SYKTTTTT.
Siden de spiller så sent kommer jeg nok bare til å få ræva bilder av Paramore og Muse, men det driter jeg i.
Så lenge jeg får en stygt bilde av dem er jeg fornøyd. haha, det hørtes nesten slemt ut.

Skal snart poste en 'lek'. Tror det kan bli gøy! Så stay tuned.

ØYEKlarer ikke heeelt å velge favoritt. Liker veldig godt det første i b&w.
Men det er noe med det andre bildet jeg liker, som jeg ikke klarer å sette fingeren på!

Din favoritt?

NY PLANTE

Mamma kom hjem med en ny plante til meg. (siden de to forrige kjøttetende plantene mine døde)
Denne kan (SKAL) heldigvis stå i vinduet mitt uten å visne. Også trenger den ikke så mye vann heller.
Skal vi ta tiden på hvor lenge jeg klarer å passe på denne?

Og foreløpig har jeg bare kommet opp med navnet Firkløver, siden den har fire 'blader' på en av stilkene. *ikke føle seg så fryktelig kreativ*
Noen andre navn forslag?

Også må jeg få si tusen takk til alle London forslagene HER inne! Blir mer og mer spent!

GAMMELT VIDEO KAMERA & KAMERA

Som jeg sa for noen poster tilbake, har fått tak i to nye gamle kamera video ting!
Har luftet vekk den gamle lukten av dem, så nå fikk jeg endelig tatt noen bilder!
Det gamle video kameraet. Pappa trodde den var helt fra Hong Kong, og kan bare ta svart hvitt opptak uten lyd. Har sett filmer fra dette kameraet, utrolig pent. Tilhørte farfar.
Et polariod kamera som tilhører tanta mi. Kan godt være hun vil ha den tilbake. Taha. Den er hvertfall big ass svær.

OG JA! Jeg har noen tips jeg kan "tipse" dere om! (den beste setningen jeg har skrevet så langt?)
Men jeg må bare få skrevet dem ned her inne, som kan ta litt tid... Den første jeg skal poste er hvertfall til Photoshop.
Tror forresten alle er til Photoshop... Ups....

Resten av dagen skal jeg løse matte oppgaver. Likninger, prosent, brøk osvosvosvosv.. OH JOY!

HJEMME IGJEN MED GODTERI OG KAMERAER!


Søteste karamellene jeg har sett på en stund!


Vil sy en pute av papiret. SØT.


Jeg er hjemme igjen! Jehoo. Har egentlig bare sovet mens jeg var i Flekkefjord. Taha. Og var på butikken. Savnet pc'en min og blogg.no <33<333<<3 JEG TULLER IKKE.

Glemte å rote etter gamle kameraer i Flekkefjord, men farmor hadde noen andre i kjelleren som hun fant. Pakket dem opp når jeg kom hjem. Jeg_ble_kjempe_glad_for_å_se_på_dem.
Ett polaroid kamera (BIG ASS!!) og ett gammelt video kamera som var farfar sitt. Noe av det fineste jeg har sett på lenge. (Flere enn meg som ikke skjønner hvorfor de lager stygge plastikk video kameraer nå til dags?) Skal prøve å få tatt noen bilder av dem så jeg kan vise.
Dessuten var det noen objektiver til det forrige Pentax kameraet som også var med.

Det er varmt ute.
Og beklager for sent innlegg.
Adjø.


Les bloggen til vinneren av fotokonken: www.happi.blogg.no

SE HVA JEG STJAL!

haha, jeg klarte bare å ikke motstå fristelsen. den bare ropte på meg. se jeg ba thea rive den ned til meg, så la vi den i veska.
GLEDER SEG TIL HOVE FOR Å SE MUSE OG PARAMORE PÅ SAMME DAG.

# Skal du på hove i år?

- og hvis du skal: Hvem skal du se?Les bloggen til vinneren av fotokonken: www.happi.blogg.no

MIRIAM SKYLDER MEG ENMiriam sa i går at hvis jeg ikke viste henne hva jeg skulle ha på meg i morra, så skulle hun slutte å lese bloggen min.
Haha, men nå skyder du meg en Miriam!


Les bloggen til vinneren av fotokonken: www.happi.blogg.no

NYE GAMLE KAMERAER!

Farmor tok turen innom idag, og gjett hva hun hadde med seg til meg?!


Pentax asahi spotmatic. Knapper på toppen er borte, det vil si jeg ikke får brukt kameraet. Men det er fortsatt fint å se på! Tilhørte onkelen min. Fulgte også med en blitz.


Vitomatic II a. Et kjempe bra bevart kamera uten noen riper i. Er fra 1960 tallet. Farfar sitt :) Fulgte også med en søt liten brun veske! + en blitz.

JEG ELSKER GAMLE KAMERAER. Jeg ble så glad at jeg satt å undersøkte dem i en time er jeg sikker på. Farmor må tro jeg er gal.
Men hun tror fortsatt det finnes to kassekameraer ute på ferieboligen hennes, men det får ikke jeg undersøkt før om en god stund. Tror jeg. Men håper jeg klarer å lete dem fram!

BRB, avslutte fotokonkurransen......

EN


Glad det bare finnes en av meg.

BILDER FRA IGÅR

Fikk ikke lastet opp disse bildene igår, for jeg tok sikkerhetskopi av data'en. Over 100gb... obs? D:
Så her er bilder fra igår, når jeg syklet ut i skogen. Haha, jeg kjedet meg.

JEG SÅ DEG NOK MIRIAM. Ja, jeg er en stalker ._. haha, uffda


Genseren min har rykner på seg.


HEHEHEHE *leke med Canon*


Sykkelen min sto å ventet på meg. Heldig som får skyss hjem? OHYEEE


Jeg turte ikke sykle på den veien, så det ende med at jeg fikk fult av skrap merker etter pedalen. Ouch.


JEG SYKLER SÅÅÅÅ FORT.

Et annet bilde kommer senere.

UTE PHOTOSHOOT SOM LOVET (OBS: MANGE BILDER)

Her er da alle bildene jeg tok igår som jeg ble fornøyd med. Thea er i grunn sykt fotogen, så var bare gøy å ta bilder med henne. (og det at ho klatret hvor enn jeg ville ha henne, haha)

# Noen favoritter?

SMAKEBIT FRA PHOTOSHOOT


FLERE BILDER FRA HELE PHOTOSHOOTEN KOMMER I MORRA!

# Hva tror du så langt om photoshooten?

RANDOM BILDE INNLEGG, SOM LOVET


Thea og jeg satt å ventet på bussen. Søte barn. dette er btw trynet til en forbryter. hmmmmm...


Thea satt på bussen, og så en pedo. Eller var det hun som var pedoen? Søte barn.


Miriam fant lilla nike sko "EHEHEH SESESESEE HEHEHEHEHE *PEKE*


Thea ble busta når ho tok i skrittet til en bukse... busted som sagt... :C


Thea ville ut fordi det var så "varmt".. Jeg kommer aldri til å tro deg igjen Thea :C
Søte barn.


JÅHN kjørte oss hjem. jeg var livredd. den bilturen skal IKKE gjentas.. eller.. kanskje..


John er harry.....


nuff said.


når vi kom gikk vi ut og tok bilder, når vi kom over de søte små eggene :C


Thea møtte sine kjæledyr. Drøm søtt i natt thea <3


så speis vi. omnom.

trafikkregler vi har brutt idag:
1. kjøre på scooter.. med to på. (to ganger)
2. kjøre uten hjelm. (to ganger)
3. kjøre på en gangsti, og bli tatt for det :C
4. kjøre i 150 med john i 100 sonen. (nevnte jeg at jeg var livredd?)
5. brutt fartsgrensa i et nabolag.
6. overse vikeplikten.
7. grisekjøre med john.
8. ikke stoppe for de gående.
ups.. :C

bilder fra photoshooten kommer etterhvert, har ikke gjort noe med dem enda. TIHI.

BILDER MED GAMMELT OBJEKTIV

Stakk ut istad for å teste ut det gamle objektivet jeg snakket om under dette innlegget.
Og sånn ble det:

Jaaa, det ble bare to bilder men blablabla. Tihi.
Hvilket bilde likte du best?
Først likte jeg den første, men nå liker jeg den andre :C .... ubesluttsom?

BRB, sove. og er prøve eksamen i morra. haha, det kommer IKKE til å gå.

WOW, HADDE ALDRI TRODD DETTE VAR MULIG


Hvis jeg ikke hadde sagt det til deg, så ville ikke du gjettet at dette bildet er tatt med et Jupiter objektiv? (objektivet som er på headeren min)


Og samme med dette bildet: ville du ha kunne gjettet at dette bildet ble tatt med et kit objektiv (35-80mm) fra en canon eos 1000F (analogt) ?


Samme med disse tre bildene. Tok dem med canon kit objektivet til Canon eos 1000F.


De to nederste bildene er ikke redigert, for jeg syns det ble så sykt fin effekt fra før. (brukte også freelensing)
ER FERDIG MED Å SKRIVE PÅ EKSAMEN. Så da skulle jeg liksom vise det til dere, men så kom jeg på at jeg ville prøve å ta bildene med andre objektiver. Jeg vurder STERKT å ha det gamle kit objektivet på for alltid. haha. men seriøst, den tar så utrolig mye bedre bilder enn kit objektivene til de nye eos kameraene. (pluss at den har liksom en dybdeskarphet på 1.4 - 5.6 (!111!1!!!!1)
Det går vel ikke ann å ødelegge kameraet mitt med å ha det gamle objektivet på vel? for det passet og sånt.

FOR NOE DRITT

Jeg begynner endelig å komme meg litt mer i gang enn det jeg gjorde i går. Men tanken på at jeg må være ferdig til i kveld, og at det må øves inn, OG AT DET SKAL VARE I 20 MIN gjør meg stressa som erjkehfowierhf.

Men jeg har heldigvis noe å se fram til. Thea skal sove her i morra, og vi skal gå på kjole shopping på senteret. Haha, vet ikke om jeg kommer til å kjøpe en kjole da. Har bare noen få kroner på kortet, og resten skal jeg bruke på en hemmelighet dere snaaaart får vite hva er.

Ellers sitter jeg å nommer på en kjærlighet.


brb, skrive 2098463 sider om den kalde krig.
takk gud for www.propaganda.no <3

PS5, OH SHIT

Akkurat fått meg ps5, jeg har mistet alle actionsene som jeg har laget..........................................................
NÅ ER JEG SUR. SUR!!11!!
Så de neste årene må jeg gjennopprette alle de jeg har laget. (etter hukommelsen)
Ow gawd.
Dette var gøy.

lol, rektoren ringte meg nettopp. hahaha huff da.

BOKEH ER DØDNår jeg var i Polen var det ingen som ga Bokeh vann. Og da døde han.
Vil heller minnes han med dette bilde, enn et bilde av en vissen plante :C
r.i.p bokeh, du var søt.

PRØVE EKSAMEN, HMMMM......

Nå er jeg hjemme fra skolen. Vi fikk vite hva vi kom opp i prøve eksamen.
Det sto mellom disse fagene: Matte, Samfunnsfag og RLE.
Jeg kom opp i... *trommevirvel*

Samfunnsfag - Den kalde Krigen

........... Jeg har glemt ALT fra den kalde krigen.
Noen som har lyst til å gi meg noen viktige stikkord som kan hjelpe meg på veien?

Nå må jeg også planlegge framføring. Bah.
Men tror jeg skal prøve på dramatisering og powerpoint.
Passer meg fint.

LITT BILDER FRA IDAG


Det var her jeg malte i dag og i går. Ser kanskje ikke så vanskelig ut å male den veggen, men heeelsikke. Om en skal få med seg alt så bruker en 2 timer på det. STRESS! Men det var gøy. Tihi


Neste prosjektet hennes: male to stoler, en svart grind, ta opp en asfalt så ho kan få steiner der og til slutt male noen vinduer. Ho har alltid så mye ho skulle ha gjort, så jeg er glad jeg kan hjelpe henne.


Den fine fine store hagen hennes. Husker jeg lekte der når jeg var et lite barn.


Etter vi hadde malt freste vi av gårde for å grille og ut i båt. Good times.

Og nå er NESTEN designet ferdig her inne. Jeg sliter fortsatt med bredden på innleggene, Ida-Marie prøver å hjelpe meg, men jeg får det ikke til! :C
Føler meg hjelpesløs, hmm..

# Hva har du gjort i dag?
# Hva syns du om designet hittil?

MÅ SLUTTE Å KJØPE TING


Var sånn massivt salg på H&M. (så halvparten er derfra) Kjøpte også en gul t-skjorte med 3D effekt på. Du har sikkert sett den på H&M. Kjøpte den for 50kr.


Den nye (første!!!11!!1) leppestiften jeg noensinne har kjøpt. Jeg elsker fargen. Håper jeg får brukt den ofte, for den er så fin!Men nå er jeg sånn halveis blakk. Uffda.

KONDOM HIMMELEN

Før jeg og Thea dro til Polen fant vi en nettside der en kunne bestille 2000 gratis kondomer og 1000 gratis pakker med glidemiddel. Siden det var gratis, hvorfor ikke?
Så mens vi var i Polen hadde Thea fått hentelappen, så nå endelig fikk vi hentet pakken. Vi hadde aldri sett 2000 kondomer før med 1000 pakker glidemiddel....

Etter Thea hadde vært på posten kjørte hun til meg.


Ho hadde en stor søppelsekk foran og en i bagasjerommet.


Og dette er hva som ventet oss. (dette er kun bilde av 1 pose, husk at det var to)


Thea leker med seg selv. Hun er så flink!


... Litt for mye leking?


Trenger jeg å forklare mer...?


Disse ligger nå på rommet mitt (!!!!!!) Tenker jeg skal være julenisse i morra å gi bort til barn på skolen. Da blir de glade barn.

2000 kondomer er MYE. Det første vi gjorde når vi åpnet posene var å ringe rundt, å spør om noen trengte kondomer. Hahah, her hadde vi bestillt gratis kondomer, og det var så mange at vi ikke viste hva vi skulle gjøre med dem!
Men det er gøy å være litt halveis fjortis innimellom. Kommer fortsatt ikke over for en teit ide! Haha, brb, må gå å le..

# Har du gjort noe så teit før som vi gjorde? :'D

TING FRA POLEN & TYSKLAND


Fra en butikk i Polen.
www.click-six.com


Lommebok fra H&M


Neglelakk fra H&M (den jeg har på i forrige innlegg)


Ring fra en butikk i polen der jeg ble kastet ut etterpå siden jeg holdt en flaske uten drikke i. (har den på i forrige innlegg)


Ring fra Glitter i Polen.


Parfyme fra danskebåten. Elsker Escada.


Den beste håndkremen noensinne. Kjøpt på danskebåten.


Vintage armbånd fra KappAhl i Polen. (har den på i forrige innlegg)


Armbånd fra en bod der damen ikke snakket engelsk.


Armbånd fra en bod der damen ikke snakket engelsk.


Armbånd fra Glitter i Polen.


Sølv og gull flak fra saltgruvene i Polen.


Rav smykke fra Saltgruvene i Polen.


Saltsmykke fra saltgruvene i Polen.


Smykke fra en butikk i Polen.
www.click-six.com


Sko fra en butikk i Berlin.

Dette er noe av det jeg kjøpte. Andre ting jeg kjøpte var bodylotion, fake converse med rutene oppned (haha), en rubikskube som ble ødelagt etter Øven skulle ta den fra hverandre (men han betalte meg 10kr for å ødelegge den haha), 50 tonn med godteri fra grensa til danmark og fra båten, en t-skjorte, 2 underbukser pluss litt til?
Husker ikke helt.

MIN NYE BABY!

Silje var den som gjettet rett på hva "tingen" jeg hadde kjøpt var!
Hun har ikke blogg (som jeg vet om), så kan ikke linke til henne.
Men hun er en av de personene som har fulgt bloggen min siden begynnelsen (hvis jeg ikke tar feil), og jeg er utrolig glad for at hun fortsatt følger med!

Så her er min lille nye baby, et Zorki 4 kamera!

Fikk også med en veske til kameraet:
Jeg fikk kameraet og vesken for 50 euro (ca.400kr). Han ville egentlig ha 60 euro for den, men jeg klarte å prute ned til 50. Kanskje ikke så veldig mye pruting, men det er første gangen jeg har prutet. hahaha, fail.

Men ja! Dette er et orginalt kamera fra Russland, den ble laget i 1956, og det er blitt laget 1,715,677 av dem. Og en av dem er min!
Har veldig lyst til å få tak i film for å teste kameraet, men akkurat nå står det utstilt på rommet mitt.

# Noen som missunner meg?

NYE BILDER FRA IGÅR!


Bilder jeg tok igår. De er ikke photoshoppet, bare så det er sagt ^-^
Tenkte jeg kunne lage ett tips om dette senere hvis noen vil vite det? (:

DET KLØR


mega_giga_stort stikk på beinet. det KLØR. ao.

BILDER FRA ALENE UTE TUR

Måtte ut å tenke. Tok med kameraet.
Det ble mange bilder. Ups.


Et svært tre eller noe som hadde kanta.


TAU! Rot.


Enda mer rot. Søppel.


Fant de overalt. Ser ut som øreplugger. Eller noe. Idk.


De var søte! Vet heller ikke hva det er. Ser ut som en sol. Heheheh, smart jeg er.


Fikk lyst på sommerferie når jeg tok det bildet.


Fikk brukt mulighetene mine til å klarte på stein som en sjørøver gjør. Arrr!


Satt lenge på den brygga. Herlig å se sola gå ned.


Fant enda flere sånne sol ting og putta de i en stor flaske som lå i sanden. Jeg er fortsatt veldig smart.


Fant den perfeke photoshoot plassen, omnom, kan ikke tro jeg aldri har tenkt på den plassen før nå. Jeg elsker skog. Det er så fint. Nå må det bare blir VARMT ute så jeg kan få tatt de bildene.

TIL KR.SAND MED KLASSEN


Først hadde vi friminutt før vi dro. En av lærerene klaget på "banan rotet" vårt. Uff da.


Etter vi hadde vært på arkivet i kr.sand (som var en utrolig ekkel opplevelse) dro vi på Mc Donalds, der vi kjøpte junkfood for 40 kr. Haha, de glemte å ta betaling for min burger.
Og HVORDAN klarer AJ å spise TO dobbel cheese burgere? Blir mett av bare en enkel cheeseburger.


Så tok vi bussen hjem etter å ha vært i kr.sand en stund. Folk drakk øl inne på bussen. Det luktet alkohol over hele bussen.


Så gikk jeg hjem fra bussen.

Herregud, jeg var så utrolig teit igår. Når jeg skulle dra ut for å ta de bildene i innlegget under, så jeg når jeg kom ut, så jeg en bil som kom ovenifra. Jeg løp inn igjen, og later som jeg måtte kose med katten min, bare for å vente på at den bilen hadde kjørt. Jeg prøver å lure meg selv med andre ord. Er det mulig?! Fikk helt angst attack for den bilen. Jesus.

BLOMSTER ALLEREDE?

Tok noen få ikke-så-spessielle bilder i dag når jeg kom hjem.
Er lei av lekser. Blerh. Gi meg helg i dag.

OMNOMNOM, SE!


se hva jeg laget... den var god :3
(btw, jeg skyter snart kameraet mitt! jeg kan jo ikke gå konstant med et stativ på! efewkølbslvkhbwefvblk FUUU)

oh my, jeg føler det er sommer allerede o.o
dro fram alle converse skoene mine idag, pluss noen flere.
jeg_har_savnet_dem_bigtime!

# Flere enn meg som føler det allerede er sommer?
# Noen som gleder seg til det faktisk BLIR sommer?

EN SCOOTER FLERE SCOOTERERERE
Yay! Jeg har kjørt i dag. Det var gøy å irritere naboene. Hihi.


Så ble det plutselig 'sommer' o.o

Jeg registrerte meg HER inne, og lesertallene skjøyt i været. Så gøy!

MER KOMMER


Beklager for at jeg ikke postet noe innlegg i går. Var rett og slett for opptatt!
Var på teknisk kjøring med to veninner, hjalp pappa med forskjellige ting ute, og til slutt var jeg en tur ute på byen.

Så jeg skal først lese litt i trafikk boka mi, så skal jeg ned i båthavna sååå etter det skal jeg se om jeg kan få postet et nytt innlegg. Har tatt noen bilder av scooteren min shø. (Den der oppe.. haha)

RANDOM BILDE ROT FRA I GÅR


Gå vekk dumme sol fra trynet mitt.


Se så støvete.


heei, se på meeeg, jeg ligger fortsatt i senga mi, og finner ikke noe på tull.


noen som vil rydde? lol, hjerte på "antibakteriell håndgele" <3


fordi det er favoritt riden min.


trommmeerrr.


jeg har altfor mange ledninger på rommet mitt.


mamma kom inn på rommet mitt. lol på gorilla poden, ser ut som jeg har mokka den over ende.


stort påske egg sa du? okei da, jeg hadde spist litt i forveien :C

JEG LOLLER MEG I PHOTOSHOP


idk. det bare skjedde. jeg ler. lol med meg. nao.

JEG ER TILBAKE MED BILDER

Jeg har mistet lesere på kun denne korte tiden *sukke*
Jaja, men hei til alle dere som fortsatt gikk inn her selvom jeg ikke hadde oppdatert noe.

Jeg har svært lite å fortelle dere. Og svært lite å vise dere.
Alt var grått og trist, og jeg savnet en viss person hjemme. Da går tiden sent, og man er ikke i fotografi humør.
Men det ble noen bilder. Noen.


Det dugget på vinduene.


Det ser kaldt ut. Brrr.


Jeg brukte mesteparten av tiden min i går på å spille the sims 3 på en meget treig data, selv etter jeg hadde slettet alle raw bildene mine, programmer og søppel. Trist barn. Men pappa hadde kjøpt en liter med fanta excotic til meg. Glad barn igjen.


Og etter jeg drakk opp ett glass med fanta, bar det over på cherry coke. Jeg lover dere, den dagen jeg flytter til USA skal jeg kjøpe en boks med cherry coke hver dag. Og så skal jeg produsere min egen cherry coke parfyme. Yum.


Så i bilen idag regnet det mens vi ventet på ferja. Ferja er søt og treig.

Så var jeg hjemme igjen. Jeg fryser. Og nå skal jeg spise. Tatta.

# Hva har du gjort så langt i ferien?

TRØSTE KATTNoen av dere som også har et kjæledyr som kommer opp i senga di for å trøste deg når du har vondt?
Katten min er sånn. Tihi, han kommer opp på rommet mitt og begynner å mase, så hopper han opp i senga mi, går opp mot ansiktet mitt og ser om jeg er ok. Så hvis legger han seg nede ved føttene mine. Søte katten. Han har gjort det hver gang jeg har det vondt.

I morra reiser jeg, så det blir nok ikke noen flere oppdateringer før på torsdags kveld.
Ha en god påske! ^-^

PÅSKE?Yay, i morra slipper jeg å stå opp tidlig. Jeg kan ligge i senga og bare soooove.
Jeg kjørte scooter i dag. Fram og tilbake i en time eller noe. Men det var gøy. Yay.
Og til uka må jeg kanskje bli med familien bort i 2 dager. Jeg vil heller være hjemme. Jeg liker best å være hjemme.

Og ja, jeg har fortsatt to tutorials igjen. Jeg har ikke glemt det, jeg trenger bare litt tid på det.

# Hva skal du gjøre i påskeferien?

BORIS HILSER

Nå har jeg hikke. Komme å skremme meg?
Imorra har jeg eeendelig ferie, gleder meg.
Og imorra skal jeg på senteret med Thea og AJ. Blir som gamledager. Gøy.

Men før vi drar dit, skal jeg opptre på skolen med to sanger. Med flere da. Band. Jeg er trommis. Yay.
Har litt lyst til å filme det, men tenkte meg at jeg skulle ha med speilrefleksen på senteret, og den har ikke video. Og jeg får ikke tid til å gå hjem før vi drar. Så enten tar jeg med digital kameraet, så dere får se filmene, ellers tar jeg med speilrefleksen, og da blir det ikke noen filmer. Jeg tror det blir digitalkameraet..

På lørdag drar jeg og pappa til Flekkefjord, så blir ikke noen flere bilder før på søndagen igjen. Men det blir jo bilder i morra! :D

Boris hilser, si hei tilbake. Da blir Boris en glad katt. Meeew.

# Hvor digg blir det med ferie?

BILDER AV RØDT HÅR & ET ØYE
Det gjorde jeg i går. Jeg kjedet meg.

FLERE BILDER FRA I GÅR (SNOW)


Objektiv snudd.


Freelensing.
(Etter jeg tok det bildet fikk jeg masse i munnen ._.)

Bildene blir lagt inn på flickr profilen min om litt.

BOKEH PLANTE

Jeg var på plantasjen med mam og pap i dag, så fikk endelig tak på en plante til rommet mitt.
(Siden jeg klarte å drepe den forrige flue planten ._.)
Og jeg kjøpe en svart potte som jeg ikke fikk med på bildene.

Planten har sånne på dråper med slim på, haha. Men det lager en veldig fin bokeh effekt i sollyset.
Den er søt, og den trenger ett navn.
Objektiv snudd.

Freelensing.

Freelensing.

# Hva skal planten hete?

BRB, FARGE HÅRET

De som gjetter riktig farge skal få en ehug av meg i neste innlegg :')
(og bli linket til)

TE OG POPCORN
Jeg klarer ikke å bli lei :C

# Te eller popcorn?

Husk å kikk innom foto konk vinneren: http://hobbyfotofun.blogg.no !

DAGEN MIN I BILDER


Miriam lånte neglelakken min.


Hun tok den av igjen, og startet på nytt.


Hun ble ikke fornøyd igjen, og begynte på nytt.


Anne June liker banan tror jeg.


Vi fikk muffins av studentene våre. Nom.


Oppe på senteret rotet vi.


Miriam kjøpte neglelakk fjerner så ho kunne begynner på nytt ATTER en gang med neglelakken min. Vi barnepasset henne hver gang hun prøvde å kommer borti noe.


Anne June sto å viste hvor mye ho kunne vri piercingen etter "16" år, haha. (Egentlig bare 4 år)


Og sånn så det ut på veien hjem.

Masse random idag og.

Husk å kikk innom foto konk vinneren: http://hobbyfotofun.blogg.no !

CHERRY COLA IZ MAIN


f/5 - 1/250 - ISO 400


f/5 - 1/100 - ISO 400

# Cherry Cola, yay or nay?

Husk å kikk innom foto konk vinneren: http://hobbyfotofun.blogg.no !

JEG HAR VANSKELIG TROMME LEKSE


Jeg prøver hvertfall. Funk. Yee. Men har bare sett på 4 av dem. Ole kommer til å klikke på meg i morra, og kalle meg 'høyre kjærringa'.

# Klarer du å lese noter?
# Spiller du et instrument?

Husk å kikk innom
foto konk vinneren: http://hobbyfotofun.blogg.no !

ALT FRA DANMARK (OBS! MANGE BILDER)


Sitter i bilen å venter på trege biler.


Super seeeeed, wehei. Den er egentlig ikke så kjapp :c


Tok ikke med med kameraet inn på båten der vi satt, så her sitter vi å venter på å kjøre ut til danmark. Høhø.


Spilte poker med kusiner og bror. Jeg vant til slutt. Jeg vinner alltid i spill jeg egentlig ikke kan. Haha


Og mens jeg spilte poker (og vant) spiste jeg opp alle dyrene mine :C så jeg kjøpte to poser på vei hjem :'D


Vinduet på rommet vårt. Det var svært. Jeg glemte å sitte i det. Meeh.


Pappa spiste gåselever til forrett, den smake.. Eww :C


Men min forrett var nomnomnom.


Jeg fikk brus og ett eller annet med alkohol i. Den svei. Haha


Rødvinen til pappa. Den var og god. Shhhhh, ikke si jeg smakte på den :3


Her er vanilje is med sjokoladekake. Nei. Det var det som hotellet BESKREV som vanilje is og sjokoladekake. Det var banan is med nøttekake. Jeg liker ikke nøtter. Jeg ble kvalm og slang det over til mamma.


Mamma hadde noe annet. Jeg hadde lyst til å ta de rosa prikkene.


Jeg likte lampen på rommet.


Og jeg likte såpe dispenserene på badet. De var gøye. Wiii


Jeg monget meg på badet. Jeg aner ikke hvorfor jeg tok bilde av dem når de var snudd :C


Tok av meg masse smykker, ringer og armbånd. Så var jeg ikke tung lenger. Haha, i wish!


Uvandt å se snø i Danmark o.o


Sitter på båten etter å ha skrevet det siste innlegget her (OHAI).

Så var det ikke mer bilder. Det ble litt mye, og de kom litt seint, så:

# Tilgir du meg?

EN DUE OG LITT JEG MÅ FÅ SAGT


Det satt en due utenfor vinduet mitt før jeg dro på skolen ^-^
ISO - 400, Shutter - 1/640

Men ja, jeg har litt ting jeg må få sagt.
1. Jeg drar til Danmark på fredag, og blir borte til søndag. Kan godt hende jeg ikke får oppdatert noe på søndagen, men jeg tror det skal gå. Skal nok prøve å få med meg kameraet mitt så jeg kan ta litt bilder :)
2. Dere må huske å stemme på meg HER inne! Er utrolig takknemmelig for at dere stemmer.
3. Kjæresten min og jeg har vært sammen i 4 måneder idag, jeg er så glad!
4. Tuuuuusen takk til dere som kommenterer på bloggen, jeg hopper nesten av gleder hver gang jeg får mail om at en søt person har kommentert. Er utrolig koselig at dere setter av litt tid til å kommentere!
5.  Jeg trenger fortsatt tips om hva jeg kan gjøre så denne bloggen blir bedre. Er det noe dere savner? Er det noe jeg kunne hatt mer av? Hva burde jeg slutte med?

Dette blir da nok så sikkert det siste innlegget før jeg legger ut på turen.
Fortsatt ha en fin dag, og kos deg i helga! Ta masse fine bilder :)

BILDER AV EN KATT OG HANGLIDER FOLK


Den katten der er ikke vår. Den kommer på terrassen vår og skal fange fugler. Og den kan hoppe opp på et rekkverk. Gale katte.


Det var noen hanglider folk utenfor vinduet mitt igår.


DET SER SÅ GØY UT.

# Har du lyst til å prøve en hanglider en gang?

SE SÅ NERD JEG ER

Jeg kjøpte en ny mintgrønn kalkulator i dag. Yeah, jeg er nerd.

Den ser ut som en solseng.

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

STEM PÅ BILDET MITT

Jeg har nettopp deltatt i en konkurranse der jeg kan vinne et splitter nytt kamera fra Canon, med ekstra objektiv og minnebrikke.
Det hadde vært en utrolig stor mulighet for meg å vinne dette kameraet. Jeg kan da utvikle meg enda mer med et nytt kamera som ikke er et nybegynner kamera.

Bidraget mitt er det samme bildet som headeren, det viser godt fram hvor kreativ jeg i blant kan være.

Så forhåpetligvis stemmer du på mitt bilde, og jeg er evig takknemmelig for hver eneste stemme jeg får :)
Det betyr utrolig mye for meg. Og hvis jeg noen sinne vinner denne konkurransen skal jeg gi hver og enkelt av dere en e-hug :') haha

Du finner bildet mitt HER.
Vær så snill, stem!

LITT AV DAGEN I BILDER


Skyer. De er til å spise opp.


Fuglene griser når de spiser. Grise fugler.


Snøen smelter! Dere vet ikke hvor lenge jeg har ventet på det :')


Fly. Hva slags lyd lager flyet? "Fffffffffff"?


Haha, jeg tok med med mobilen, solbriller, bok, iPod og en kikkert ut. Ser ut som jeg spionerte på noen. Kanskje fuglene. Moahaha


Jeg måtte finne noen solbriller i full fart før jeg løp ut, så jeg tok noen som ikke er mine.


Mamma sier de er gamle. Og at det var ho sine foreldre sine. Jeg liker de :')


Et tre, idk why.


Jeg fant ut at solbrillene var skeive når jeg hadde de på, og at de vipper litt opp. Så jeg så ut som en spion. Stakkars fugler.


Katten min flytter seg etter sola. Så når det kommer sol inn legger han seg akkurat der sola treffer. Når den flytter seg, løper han etter å legger seg ned igjen. Weirdo katten min :')

Ellers har jeg bare hatt vondt i hodet. Gøy.

# Så, hva sier et fly? Er det fffffff?

IDA LAGER GENSER

Okei, jeg skal ikke lage en genser, men jeg fikk veldig lyst på en genser som ser ut som dette:

Den ble litt søt :')


OG JEG HAR UGLE SOKKENE PÅ, UHUUU! Jeee...

Ellers var det ikke noe :) Haha

# Hvem vil ha genseren? :D

UT PÅ TUR MED CANON

Jeg MÅTTE ut tidligere i dag, har vært små kvalm i en uke nå. Kommer sånn av og til, men fryktelig irriterende ._.
Så jeg dro med meg mamma, så tok jeg noen bilder :3

Også må jeg bare takke for alle kommentarene jeg har fått i det siste, kjempe kult :D
Og BLI MED I FOTOKONKURRANSEN MIN. Nesten ingen som vil være med, men tusen takk til dere som har sendt inn!
Du kan vinne en vurdering pluss reklame for bloggen din i 5 innlegg.

BILDER JEG ER STOLT AV 2

Her er de nye bildene jeg er stolt av. Tror de fleste er fra i år, men noen fra i fjor?


Liker fargene og ideen.Bokehen passet bra inn syns jeg, og likte ideen.


Minner mer om sånn reklame bilde, haha.


Et av de første freelensing bildene jeg tok. Egentlig ganske random, men jeg liker det.


Ideen er søt? :D


Fordi katten min er feit. Og søt. Tihi.


Ikke noe spessielt egentlig.


Liker fargene :)


Understreker hvor lei jeg er av snø. Meeh.


Haha, et av de første camera raw redigerte bildene jeg tok. Bildet ble ganske "rent".


Liker zebra og leopard mønsteret kombinert til et hjerte. Kreativiteten min kom på topp :)

Vel, nok skryt over bildene mine :'D
# Hvilket bilde liker du best av de jeg har vist?

BILDER JEG ER STOLT AV 1

Fikk et spørsmål om jeg kunne poste bilder som jeg er stolt over, uansett om de er nye eller gamle.
Jeg lager først en post av gamle bilder, så skal jeg poste et nytt innlegg senere over nye bilder.
Alle disse bildene er lagret med en gammel deviant art tag (darkdudes).
Jeg har slettet profilen min der, bare så det er sagt.

Så, her er mine gamle favoritter:
Sov hos kusina mi når jeg tok det bildet. Random, men jeg liker det.


Jeg satt i en båt mens jeg tok bildet. Liker utrolig godt hvordan lyset kom fram bak skyene!


..... Jeg var veldig heldig med bildet? :D


Et av de eldre bildene mine. Tok det når jeg var på skogstur med faren min, så en elg og sånt der. haha
Vant en fotokonkurranse på skolen min med dette bildet.


En kinalykt plante, vant også en fotokonkurranse på skolen min med dette bildet.


Månen, trenger jeg si mer? :)


Liker stemningen på bildet, høst og sånt.


Var ute i båt når jeg tok dette bildet også, pippen var søt.


Katten min, jeg våknet han når han sov. Sowwy katt.


Favoritt vinduet mitt. Det høres teit ut, men det er favoritt vinduet mitt :) haha


Mammas blomst. Er noe med bildet jeg liker..


Jeg fanget et søtt øyeblikk? :D


Bjørnen strikes a pose. Den var søt.


Isbjørn etter å ha lekt, den var og søt.


Liker bildet, og fordi den var søt.


.......... søte lemurer? :D


Mona lisa apen, taha, den var søt.


Jeg fanget et herlig mor og datter king kong øyeblikk. Tihi

Kommer en ny post etterhvert med nye bilder.

HEI, NÅ ER JEG BLAKK

Jeg har brukt for mye penger i dag ._.


Haaaaaa *englemusikk* endelig har jeg fått kjøpt tørr shampo, for den forrige ble tom. Bleh.


Opi neglelakk sa du? OMG, en ny butikk på senteret har fått en ny butikk der de selger opi merket. Jeg er i hiiiimmelen.


Jeg liker fortsatt ikke rosa, men hvem syns ikke den pysjamas buksa ikke var søt?


Jeg kjøpte en grisete genser skjorte ting, så hvis jeg ikke fikk vekk flekkene kunne jeg gi den tilbake til dem :3
Den ser ut som et spøkelse o.o


Jeg åt en fanta. Yummi.


KICKS het den butikken der jeg fikk tak i neglelakken. Nye favoritt butikk?
Indeed, men kunne gjerne droppa de jobbe damene der som dytter borti deg når de skal vaske en hylle.


Nye uuuhuhuhugle sokker, oh my :3 og med hjerter. og med striper.


HVORFOR ENDER JEG ALLTID OPP MED FLERE GRATIS BLADER I VESKA MI?
Jeg må slutte å gå med store vekser. Nao.


Stripe genser, bikbok dama skremte meg når jeg skulle kjøpe den. *grøsse*

Og beklager for at jeg ikke oppdaterte noenting (!!) igår ._.
Var for opptatt med å sove i ferien min pluss se på film med kjæresten min, im so sowwy.

Jaa, du kan fortsatt være med i fotokonken min HER, avslutter den en gang etter ferien.
Men vet ikke, for må ha flere bidrag enn jeg har nå!

LØRDAGS KVELD MED SNØ OG FILMER


Noo, det har snødd enda mer idag ._. Haha, rip juletreet!

Har sett på filmer siden klokka ett i dag. (JAA, JEG HAR FRITIDS :3)
Har blant annet sett When in Rome, Couples Retreat, Fatso, The Proposal og nå ser jeg på Serious Moonlight :'D
I de fleste filmene spiller Kristen Bell, jeg elsker henne :')

# Hva skal du gjøre videre i dag, og hva har du gjort idag?
# Har det snødd hos deg?
# Har du sett noen av filmene jeg har sett? Hva syns du om dem?


HUSK Å MELD DEG PÅ FOTO KONKURRANSEN MIN HER!

KAFFE BØNNER

Random :3

BILDER FRA I DAG


Vi nommet i oss kake. Ey, legg merke til Thea sitt stykke oppi venstre hjørne som ho ikke spiste D:
Grise jente :3


Og vi hadde kjøpt godteri, som forsvant aaaalt for fort. Haha


AJ lekte Angelina Jolie, og spiste opp godteriet.


Maren blogget i "timen" :3


Jeg laget karameliserte epler i går, og jeg griset som en liten grise unge gjør :3

Alt i alt, vi er små grise barn alle sammen! :D

MEEHH


brb, vondt i magen.

HVILKET BILDET?

Jeg drev å lekte meg litt rundt med bildet dere kan se HER inne på bloggen min.
Men jeg vet ærlig ikke hva som ble best av dem :'D# Så, hvilket bilde ble best?

FREELENSING BILDER

HOW TO kommer i morgen :3

BOKEH HJERTER


Jeg syns det bildet ble litt søtt :3

KATTE SØNDAG

Katt vil ut. Meeww
Feit katt sover med øynene åpne. Jeg tuller :)
Men han er feit!RØDE LEPPER


Klarte ikke å velge, så tok med alle tre ^-^

# En, to, eller tre?

FLERE BILDER

# Noen favoritter?

NYE BILDER, FLERE I MORGEN
Flere bilder kommer i morgen :3

# Likte dere noen av disse bildene?

LANG LUKKERTID + TONING EFFEKT = GØY


Jeg hadde lite å gjøre her om dagen :3
(ps. bildene er ikke redigert)

JEG SER INGENTING
SÅ mye snø er det utenfor vinduet mitt ._.
Jeg blir gaaal av snøen D:
Skulle egentlig vært å sett på ukm, men folk ber oss om å være hjemme pga. snøen. TJOHEI.

DAGEN IDAG I BILDER


Vi brant magnesium inne på dassen. Dårlig ide, røyken lukta brent sand ._.


Anna og AJ stjal melk. FY FY!


Thea ringte til kjæresten sin og ba han "TIL HELVETTE Å STÅ OPP". Jeg tuller, hun var faktisk ganske snill.


Når det var litt igjen av melken til AJ tømte hun den i vasken. "Løs bæsj" høhø


Jeg, Thea og AJ tok sexy ass mofo bilder på doen <3 aww, så fjortis vi er :3 (alltid vært btw)


JEG SPISER DRUER ATM. Venter på mat, hører på CC Cowboys. Yummi.

YEZ, BILDER FOR 1 GANGS SKYLD


Sorry for at jeg ikke har lagt inn bilder på leeeenge, og kan ikke akkurat si dette var den beste oppdateringen :'D

ØYE

Jeg har lite å finne på, sååå'eee... :)

HVEM ER DIN VALENTINE?


Dette kortet fikk kjæresten min idag :) tihi

FOTO FREDAG

Tok med kameraet på skolen idag, som jeg gjør på alle fredager mens vi holder på med prosjektet.
Jeg tok mange bilder, så unnskyld for at det ble litt mange her inne D:


Geeks :3


Vi sparer opp til chips og dip, haha!
Miriam er en grisunge! D:


De smakte ikke godt, smakte mer lakris enn noe annet, og smaken forsvant med en gang ._.


AJ kan sy :3


Harde bananer er ikke godt, men jeg var sulten :3

JEG LIKER IKKE ROSA

Men jeg liker Hello Kitty ._.
Det er en dårlig kombinasjon, right?

Men fikk prøvet ut et actions jeg laget selv, så det er på bildet ^^

JEG FIKK JEG FIKK

Jeg fikk en vaffel av mammaen til AJ :3Og den var god! :D

PORTRETT BILDER

Som alltid, bilder av veninnen min :D

I HAS NEW MIRROR


bokeh av klokken min, hahaha :D


nam på detaljene :3

speilet er så bredt at jeg trygd kan legge på meg noen 100 kilo og fortsatt få plass inni der!
amazing, huh? :D

RANDOM SICKNESS BILDER

Jeg er syk. Hehehe, gøy. Tung i hodet. Mehh.
Jeg tar bare random bilder, gøy.
Endelig er trommene på plass! *omfavne*

# Random bilder eller bilder med mer "hensikt"?

BILDER FRA HELGEN

I helgen har jeg byttet rom, så har ikke vært så flink med blogging og bilder!
Men her er hvertfall noe jeg fikk til.


Liker å slenge fra meg ting, ikke lyv og si du ikke gjør det! :D


Fikk en jakke av pappa, den er fin :D


Mjauu?


Lat katt :/


Jeg "fant" et smykke jeg er glad i :D
Hadde glemt jeg hadde det!

# Hva har dere gjort i helgen?

BILDER TIL DØGN ÅPEN BOK

Random innlegg, men jeg har en ting jeg vil si dere :)
For en stund siden tok jeg og veninna mi Maren noen bilder til et prosjekt på skolen.
Prosjektet gikk ut på å ta noen bilder til en skole side på skolen som heter døgn åpen bok.
Bildene skulle være av bøker, noe som er utrolig vanskelig igrunn!
Etter en god stund fikk vi igår beskjed om å bli med på åpningen av siden, og på siden ligger noen av bildene våre!

Så gå inn på nettsiden og let litt rundt!
www.døgnåpenbok.noVi fikk også en creds tekst under "prosjektmedarbeidere"
"Andre som har bidratt til websiden:
Vi har hatt hjelp av to av våre elever til noen av bildene som er brukt, bl.a nederst på forsiden. Ida Malene og Maren er elever på 10. trinn ved Tingsaker skole, skoleåret 2009-2010.
De har hatt jobben som frilansfotografer. Tusen takk til dere for hjelpen med noen av bildene."

VALGFRI KONKURRANSE!

Jeg er med i DENNE hos Karoline. Temaet er valgfritt, så da deltar jeg med disse to bildene ^-^FOTOMØTE OG SNØ
Var ute å skuffet snø igår, jeg snødde ned.

Og dette blir den eneste oppdateringen idag, skal på et fotomøte senere idag :)

YUM
Jeg skulle ikke spist den opp igår! D:

HVILKEN AV DEM?

Ehhmm, ups, jeg fikk vist lagret begge bildene allikevel :'DVelg, hvilket bilde likte du best? :)

VANSKELIG


Søren, hadde liksom laget to av samme bilde, men så fikk jeg ikke lagret det andre ._.

jeg liker ikke spansk ._.

JEG ER AVHENGIG


haha, random!

NOEN NYE BILDER

Legger inn noen bilder, resten kommer senere.
Og alle disse bildene er bare tatt for gøy, ikke noe profft :b

NYE BILDER KOMMER SNART

Nå har jeg og veninna min avtalt en liten 'photo session' senere idag.
Skal prøve å få det så fort som mulig, før solen forsvinner. Ellers blir det tatt noen inne :)
Håper bildene kommer opp litt senere i kveld, så bare følg med! ^^

Tidligere bilder

Utrolig pen, sant? :3

BURSDAG

Mamma har bursdag idag, så her er hva jeg kjøpte til henne!

Jeg er selv litt svak for vintage ting, så jeg tenkte jeg kunne gi henne disse tingene som var litt vintage inspirert.
Kommer vel mest sannsyneligvis til å stjele potten etter henne :3 haha

FOTOKONK - MYSTISK


Jeg er med i DENNE konken.
Har bare ett bilde.

haha, veninna mi klager på at jeg bruker bilder av henne så mye, men det er ikke noe annen grunn at jeg tar veldig mye bilder av henne :3

FORRIGE PHOTOSHOP COLLAGER

Fant fram noen litt eldre photoshop collager jeg har laget.
Hver av dem har tatt med ca. 2 timer.Bildene er hentet fra WWW.STYLE.COM

Fortell meg hvilken du liker best! :D

KATT OG MAMMA

Den feite katten her kom opp i senga mi og våknet meg klokken halv seks i dag. Om jeg ble glad? SE PÅ HAN DA :'D

haha, se så sur han ser ut!

Jeg har virkelig ingenting fornuftig å blogge om idag ._.

BTW: mamma har bursdag på onsdag, noen som har forslag til presanger? ^^ 

RANDOM BILDER FRA RANDOM MAPPER

hei, jeg kjeder meg, så gjør deg klar for et bilde spam av noen litt eldre bilder jeg har tatt.


Det er skole i morra. og vi skal ha ski dag <33<3 tjohei ._.


skulle ønske det ikke var snø.


jeg trenger den nao, noen som vil gå å hente den for meg? :D


skulle ønske jeg kunne lese i sånne kopper. hmm


tihi, søtt bilde av spøkelses fuglen som skal spise mat. nomnom


jeg har glemt å mate flue planten min, så den er død nå. rip ._. 

RIP LILLE PIP

Fant en død fugl utenfor ._.

hvis du klarer å se det er det et lite snø fnugg over øyet som ser ut som en stjerne.

over til noe annet:taha, jeg laget min egen refleks skjerm her om dagen, og den funker faktisk :3
jeg er fattig, så kan ikke kjøpe en ordentlig en ._.
men det er det beste jeg får til!

RANDOM VINTERBILDER

Jeg vil skrive om noe, men vet ikke hva!

BORIS


Like sløv i blikket som vanlig :b

DET SNØR

1. det er bekmørkt ute
2. det snør
3. det er kaldt

se månen bak trærene :3 en kan faktisk se skolen min på bildet o.o

HAHA FRITIDS

jeg kjeder meg og har fritids. skulle egentlig til kjæresten min idag, men kan ikke likevel o.o

# hva gjør dere når dere kjeder dere?

KJEDERLIGERR
heijegkjedermegogharikkenoeannetågjøre:3
mamma prøvde å kaste juice flaska mi ._.

BRUS OG FUGL OG BAD OG TULL


Jeg liker ikke brus. høhøhøh


og jeg liker ihvertfall ikke mozell :3 høhøhø

har brukt vignette effekt i alle bilde, i luv ^-^
hadde ikke så mye annet jeg kunne legge ut, så da ble det bare masse random :b
tok noen flere dråpe bilder i dag, men de dreit seg, for blitzen var nesten tom for batteri, og jeg kunne ikke finne noen flere ._.

# hva er din favoritt effekt?

'PORTRETT' BILDER


Liker, liker ikke? :D
Min fantastiske veninne AJ (nettby) ^-^
Laster de også opp på FOTOESKE, for bildene er mye større.

LITT BILDER OG SÅNT

For å bli litt mer "kjent" med meg og fotostilen min tenke jeg å poste noen bilder ^-^
Det er for det meste litt eldre bilder, men for å se noen av de nye bildene gå inn HER.
NB: Alle bildene er vannmerket med "darkdudes" pga dette var min gamle DeviantArt profil.
Skriv gjerne kritikk :'D
SPØR hvis dere lurer på noe ^-^
(Tre siste bildene ble tatt i Danmark Zoo)

AVATAR

hahaha, en avatar fail jeg laget, selvom jeg sånn halveis klarte det :3
laget i photoshop btw

GRØNN

Har fri fra skolen i dag, resulterte i at jeg sto opp halv ett, og tok noen bilder :3

Tilbakemeldinger? ^-^

SELVPORTRETT

kjedsomhet...... :3

btw, tanker om headeren? er noen bilder jeg har tatt for en stund siden :3

TE?


(bildet er tatt av meg)

TEEEEEEEE, nam.. :>
+ masse sukker i :3

FOTO KLUBB, CRÅKEBOLLE

 kveld 031


Jeg og veninna mi var på en sånn fotoklubb idag, så vi var ute for å ta bilder (som forresten var mer enn kaldt!)
Og mjaa, fikk kalender igår kveld, johoooooo :')

hits